ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΙΧΑΣΜΟΣ…

Σε Εθνικό Διχασμό και μια σειρά από εμφύλιες διαμάχες, με ζητούμενο την επιβολή υποχρεωτικής χρήσης μάσκας, υποχρεωτικό εμβολιασμό, απαγόρευση μετακινήσεων και κλείσιμο μικρομεσαίων επιχειρήσεων, καθώς και για τον αμφισβητούμενο αριθμό κρουσμάτων, για τον οποίο έχουν ήδη ξεκινήσει εισαγγελικές έρευνες, κατευθύνει η Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη τους πολίτες της Χώρας μας, οδηγώντας την Ελλάδα σε κατάσταση μειωμένης Εθνικής Κυριαρχίας, είπε σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του ΛΑΪΚΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣΑνδρέας Ρεντζούλας με αφορμή την διχογνωμία που παρουσιάζεται ανάμεσα στα Τηλεοπτικά Μέσα και το Διαδίκτυο.

Ο κ. Ρεντζούλας ανέφερε ακόμη, ότι η διασπασμένη ενότητα των Ελλήνων αποσυγκεντρώνεται από τα Εθνικά θέματα, την κατεστραμμένη οικονομία και τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Το νέο μνημόνιο που έρχεται με την τελική έκθεση του κ. Πισσαρίδη, χρησιμοποιώντας για άλλοθι την επιδημία του κορωνοϊού και το βαθύ χάσμα στην Ελληνική Κοινωνία, θα φτωχοποιήσει ακόμη περισσότερους Έλληνες πολίτες, στο βωμό του συναγωνισμού των κρουσμάτων κορωνοϊού με τους θανάτους από την ταπεινωτική εξαθλίωση και την πείνα, τόνισε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του ΛΑΪΚΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ κατηγορώντας τον κ. Μητσοτάκη για τα μέτρα που πήρε… μέτρα που έχουν καθαρά εισπρακτικό χαρακτήρα, προκαλώντας τρόμο και φόβο για την επιτυχή εφαρμογή τους.

Για τον κ. Μητσοτάκη και την τεθλασμένη πορεία της Κυβερνητικής του πολιτικής, προέχει όπως ο ίδιος δήλωσε, όσο το δυνατόν περισσότεροι Έλληνες να εμβολιαστούν, εκτιμώντας μάλιστα, ότι τα πρώτα εμβόλια θα έχουν φτάσει στην Ελλάδα, εφόσον εγκριθούν από τους αρμόδιους Ευρωπαϊκούς Οργανισμούς, πριν από τα τέλη του έτους.

Η σημερινή Κυβέρνηση αγνοεί τον ρόλο της και μονοπωλεί τον εμβολιασμό του Ελληνικού πληθυσμού, βάζοντας στο περιθώριο τον υπόλοιπο Κυβερνητικό σχηματισμό, πρόσθεσε ο κ. Ρεντζούλας και κατέληξε λέγοντας, ότι ο Πρωθυπουργός καθιστά άχρηστους και ακατάλληλους όλους τους υπουργούς που δεν σχετίζονται με την υγεία, δημιουργώντας ένα φάσμα ακυβερνησίας και ένα χάος που εξυπηρετεί τον εαυτό του για να εμφανίζεται ως λυτρωτής των προβλημάτων που ο ίδιος δημιουργεί. 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button