ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χειρότεροι από τους ανίκανους… είναι ικανοί για όλα

Ανδρέας Ρεντζούλας

Το έναυσμα που εξεγείρει και παροξύνει τις αντιδράσεις των πολιτών, η αιτία και η αφορμή, που παρουσιάζονται αντιδράσεις για τα περιοριστικά μέτρα τα οποία επιβλήθηκαν από την Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της επιδημίας του κορωνοϊού, δημιουργούνται από την ίδια την Κυβερνητική πολιτική της Νέας Δημοκρατίας, που δεν είναι, παρά ένα παιχνίδι του οποίου οι κανόνες, είναι να βρουν οι πολίτες, ποιοι είναι οι κανόνες του παιχνιδιού αυτού, είπε σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του ΛΑΪΚΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, Ανδρέας Ρεντζούλας, με αφορμή την παράταση, όπως πιθανολογείται από Κυβερνητικά Στελέχη, των περιοριστικών μέτρων και μετά τις 30 Νοεμβρίου και απαγόρευσης της κυκλοφορίας των πολιτών.

Ο κ. Ρεντζούλας στις δηλώσεις του επισήμανε, ότι τόσο ο Πρωθυπουργός, όσο και τα Κυβερνητικά του Στελέχη, επιβεβαίωσαν στον Ελληνικό λαό, ότι τελικά υπάρχουν και χειρότεροι πολιτικοί από τους ανίκανους του παρελθόντος και είναι αυτοί, που επιδεικτικά σήμερα εμφανίζονται, ικανοί για όλα.

Οποιοσδήποτε θόρυβος σε καθημερινή χρήση, με την συχνότητα και την επαναληπτικότητα που γίνεται, καταλήγει ανεπιθύμητος. Η Ελληνική γλώσσα διαχωρίζει την έννοια της λέξης, αλήθεια με την έννοια της λέξης πειθώ, συμπλήρωσε ο Πρόεδρος του ΛΑΪΚΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ υπογραμμίζοντας, ότι η προσπάθεια που καταβάλλεται από την σημερινή Κυβέρνηση, η εκτεταμένη συζήτηση και ο μεγάλος θόρυβος για την επιδημία του κορωνοϊού, προκαλεί υποψίες στο σύνολο του Ελληνικού πληθυσμού και αντί ο Πρωθυπουργός να αναζητά λύσεις επενδύοντας στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, επινοεί το χάος που θα τον βοηθήσει στον αποπροσανατολισμό από την πραγματική εικόνα που επικρατεί στα Νοσοκομεία της Χώρας μας και στο ελλιπές Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό τους.

Με τον τρόπο αυτό, πρόσθεσε ο κ. Ρεντζούλας, καμουφλάρει την αποτυχημένη καθεστωτική πολιτική του ο Πρωθυπουργός, αιτιολογεί τις αποτυχημένες προβλέψεις του οικονομικού του επιτελείου και με την κατάθεση του προϋπολογισμού στην Βουλή, στην ουσία προμηνύει το επόμενο ισοπεδωτικό, για τον Ελληνικό λαό μνημόνιο, χτισμένο στα συντρίμμια του κορωνοϊού.

Γνωρίζοντας ότι τα άδεια αντικείμενα κάνουν τον μεγαλύτερο θόρυβο, είπε καταλήγοντας ο Πρόεδρος του ΛΑΪΚΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, αναζητούμε περισσότερα επιχειρήματα από την Κυβέρνηση, παρά από την τηλεοπτική κινδυνολογία και τρομολαγνεία που υπερτερεί αδιάκριτα, στο βωμό του χρήματος. Αμφισβητούνται οι ισχυρισμοί των ειδικών της Κυβέρνησης και εκφράζονται αντιρρήσεις για την θνησιμότητα ενός πραγματικά και αδιαμφισβήτητα υπαρκτού μεν ιού, αλλά όχι πεπεισμένα, τόσο θανατηφόρου. Η πραγματικότητα, που βιωματικά ζουν οι Έλληνες πολίτες, είναι η ανεργία και η φτώχεια που προϋπήρχε της επιδημίας, αλλά συγκαλύφθηκε από αυτήν, είπε ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του ο Ανδρέας Ρεντζούλας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button