ΑΠΟΨΕΙΣ

Κρατητήρια προστασίας κορωνοϊού τα σπίτια των Ελλήνων…

Ανδρέας Ρεντζούλας

Την μετατροπή σε Πειθαρχείο κάθε κατοικία Έλληνα πολίτη, διαμόρφωσε η Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, λίγο πριν την εφαρμογή του νέου Πτωχευτικού Κώδικα την 1η Ιανουαρίου 2021, υποστήριξε σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του ΛΑΪΚΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣΑνδρέας Ρεντζούλας, με αφορμή την απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, να απαγορεύσει εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου, για το Πολυτεχνείο.

Κρατητήρια προστασίας κορωνοϊού, έγιναν τα σπίτια των Ελλήνων, λίγο πριν την παράδοση της ακίνητης περιουσίας στις Ελληνικές Τράπεζες, είπε ο Ανδρέας Ρεντζούλας και συμπλήρωσε, ότι μετά την παραβίαση των βασικών ελευθεριών και δικαιωμάτων των πολιτών, καθώς και την παραβίαση του Συντάγματος από την Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, με πρόσχημα τα μέτρα για την προστασία του κορωνοϊού, την Γκεμπελιστική μέθοδο του Πρωθυπουργού και την τακτική του Συνδρόμου της Στοκχόλμης, η σημερινή Κυβέρνηση φρόντισε για την κατασκευή νέων φυλακών στον Ασπρόπυργο Αττικής, για όσους υποστηρίζουν διαφορετικές απόψεις από αυτήν.

Ένα Κράτος που μεριμνά για το μέλλον του χτίζοντας φυλακές, αντί για σχολεία που θα αχρήστευαν τα σωφρονιστήρια, σφραγίζει τον πολιτισμό και επιμελείται στην εκπαίδευση κρατουμένων, για κάθε είδους, τεχνικές αδικημάτων, τόνισε.        

Σημείωσε επίσης ο Πρόεδρος του ΛΑΪΚΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ότι ο κ. Μητσοτάκης, με την επιβολή των περιοριστικών μέτρων, υποχρεώνει τον λαό να παραμείνει θεατής μαζί με την Κυβέρνηση, σε ταινία βουβού κινηματογράφου, απολαμβάνοντας τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να προσαρτά την Αμμόχωστο στην Τουρκία ολοκληρώνοντας την διχοτόμηση της Κύπρου. Η ελευθερία κινήσεων στο Αιγαίο, έως την τελική παράδοση θαλάσσιου και εναέριου Ελληνικού Χώρου, είπε, δηλώνει την απώλεια της Εθνικής μας κυριαρχίας, σε στερεά και θάλασσα.

Ο τρόπος που αντιμετωπίζει η Ελληνική Κυβέρνηση τα Εθνικά θέματα, με την χρήση προφορικού λόγου και με κάρτες τίτλων και διαλόγων, είπε καταλήγοντας ο κ. Ρεντζούλας, οδηγείται σε παντομίμα, ενημερώνοντας τον Ελληνικό λαό, με χειρονομίες και κινήσεις του σώματος, μιμούμενη την αδράνεια και αναποτελεσματικότητά της σε όλα τα θέματα, που αφορούν την Κοινωνία μας.   

The post Κρατητήρια προστασίας κορωνοϊού τα σπίτια των Ελλήνων… appeared first on Λαϊκό Ευρωπαϊκό Κόμμα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button