ΑΠΟΨΕΙΣ

ΛΑΪΚΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΜΜΑ: Αντιστράφηκαν οι ρόλοι… υποδύεται ο ένας τον ρόλο του άλλου

Η συζήτηση στη Βουλή για την επιδημιολογική έξαρση του κορωνοϊού την 12η Νοεμβρίου 2020, μετατράπηκε σε θεατρική παράσταση, που ο ένας υποδύονταν τον ρόλο του άλλου, είπε σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του ΛΑΪΚΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣΑνδρέας Ρεντζούλας, μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του Πρωθυπουργού και των Αρχηγών των κομμάτων της Αντιπολίτευσης.

ο Πρόεδρος του ΛΑΪΚΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, Ανδρέας Ρεντζούλας

ο Πρόεδρος του ΛΑΪΚΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, Ανδρέας Ρεντζούλας

Ο κ. Ρεντζούλας αναφέρθηκε μόνο στην ομιλία του κ. Μητσοτάκη, διότι από τους Αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης, όπως είπε, ήταν αναμενόμενη η στάση τους, παρόλο που όλοι συνέβαλαν με την υποστηρικτική τους γραμμή τα πρώτα περιοριστικά μέτρα τον Μάρτιο του 2020, χωρίς τότε να σκεφτούν τις συνέπειες του εγκλεισμού. Θυμίζει λίγο εποχές μνημονίου που ορισμένοι υπέγραψαν μόνο το πρώτο μνημόνιο και αλληλοκατηγορούνται για τα υπόλοιπα, είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του ΛΑΪΚΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ και συμπλήρωσε…

Από την ομιλία του κ. Μητσοτάκη στη Βουλή, καταλάβαμε ότι αντιστράφηκαν οι ρόλοι των πολιτικών με τους ειδικούς λοιμωξιολόγους, να υποδύεται ο ένας τον ρόλο του άλλου.

Ο Πρωθυπουργός κατά την ομιλία του, διευκρίνισε ότι είναι πάρα πάρα πολύ σημαντικό να πείσουμε τους συμπολίτες μας ότι το εμβόλιο δεν θα είναι απλά αποτελεσματικό, αλλά και ασφαλές, ενώ ο κ. Νίκος Σύψας, καθηγητής λοιμωξιολογίας, μέλος της αρμόδιας επιτροπής της κυβέρνησης, σε δηλώσεις του  προ ημερών, ξεκαθάρισε ότι επιβάλλεται να ληφθούν περιορισμοί στην κυκλοφορία και νέο γενικό lockdown στη Χώρα.

Η Κυβερνητική πολιτική επαληθεύει από την άγνοια και την ασάφειά της, την μπερδεμένη και χωρίς αντίληψη κατάσταση που επικρατεί από την αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού. Προσπαθεί απεγνωσμένα να παρουσιάσει, μια υπό έλεγχο εικόνα, εξαγοράζοντας την ενισχυμένη υποστήριξη των ΜΜΕ.

Για τον κ. Μητσοτάκη, τόνισε επίσης ο κ. Ρεντζούλας, είναι προτιμότερο να έχει την υποστήριξη των δημοσιογράφων, βασιζόμενος στην διασπορά φόβου και πανικού, από το να επενδύσει στο Εθνικό Σύστημα Υγείας , σε γιατρούς και νοσηλευτές, καθώς και να εστιάσει σε αποτελεσματικές λύσεις που θα προστάτευαν και την υγεία των πολιτών και την οικονομία της Χώρας μας, προτάσεις για τις οποίες επανειλημμένα έχουμε τοποθετηθεί και προαναγγείλει από την άρση των πρώτων περιοριστικών μέτρων του Μαρτίου.

Η εγκληματική αδιαφορία και εγκατάλειψη των πολιτών από τις δεκάδες εξαφανίσεις συνανθρώπων μας καθημερινά και κυρίων ανήλικων παιδιών, εμφανίζονται από τα τηλεοπτικά μέσα, σαν υποχρέωση, για λίγα δευτερόλεπτα και το Κράτος διαθέτει πέντε χιλιάδες Αστυνομικούς για επιβολή προστίμων από τυχόν μη χρήση μάσκας, ενώ οι απαγωγείς κάνουν πάρτι. 

Ο Γκεμπελισμός, κρατάει ακόμα όρθια την Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, είπε καταλήγοντας ο Ανδρέας Ρεντζούλας, Πρόεδρος του ΛΑΪΚΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ. 

The post ΛΑΪΚΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΜΜΑ: Αντιστράφηκαν οι ρόλοι… υποδύεται ο ένας τον ρόλο του άλλου appeared first on Λαϊκό Ευρωπαϊκό Κόμμα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button