ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ… Πανδημία κατασχέσεων

Μπαζώνουν σε καθημερινή βάση τον τηλεοπτικό χρόνο με ανεξέλεγκτες αντιδράσεις οι οποίες προδίδουν τον πανικό τους από την αναποτελεσματικότητα των περιοριστικών μέτρων, που αυθαίρετα επέβαλαν στον Ελληνικό λαό, ανέφερε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Κρήτης και Νήσων Βορείου και Νοτίου Αιγαίου, του ΛΑΪΚΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, μετά την ”πανδημία κατασχέσεων”, όπως είπε, τραπεζικών λογαριασμών σε δανειολήπτες, από την ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ.

Γεώργιος Ρομπογιαννάκης

Ο Γιώργος Ρομπογιαννάκης στις δηλώσεις του υποστήριξε, ότι ο ιός εξελίσσεται πραγματικά θανατηφόρος με θνησιμότητα 95% και επηρεάζει κυρίως ασυμπτωματικούς Ελεύθερους Eπαγγελματίες, Iδιωτικούς Yπαλλήλους, Εργάτες, Μικροπωλητές, Ηθοποιούς, Τραγουδιστές, Αθλητές, Αγρότες, Επιχειρηματίες, Άνεργους Πολίτες και Δανειολήπτες, σε ολόκληρη την Ελληνική Επικράτεια.

Η προκλητικότητα της σημερινής Κυβέρνησης, η απάθεια και η καταχρηστική αυτοδύναμη Κοινοβουλευτική της υπεροχή, έχει διχάσει τον Ελληνικό Λαό ο οποίος βρίσκεται σε απόγνωση, με απελπιστικές και ακραίες συμπεριφορές, είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε καταγγέλλοντας την Κυβέρνηση για ολοκληρωμένο σχέδιο αποτέφρωσης του Ελληνικού Λαού.

Συγκεκριμένα ο κ. Ρομπογιαννάκης σε δηλώσεις του στην ”Ε” είπε, ότι δέχεται καθημερινά τηλεφωνικές κλήσεις από Πολίτες στην Κρήτη, που βρήκαν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς κατασχεμένους εν μέσω περιοριστικών μέτρων, από την ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, λόγω αδυναμίας πληρωμής δόσεων των δανείων τους.

Τους περιορισμούς και την απαγόρευση κυκλοφορίας των Πολιτών, εκμεταλλεύτηκε η ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, που πρόσφατα αναβαθμίστηκε σε ΑΕ, συμπλήρωσε ο κ. Ρομπογιαννάκης και μόλις μια ημέρα πριν την εφαρμογή των μέτρων, προέβη σε κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών, σε πολλούς από τους Δανειολήπτες της, που αδυνατούσαν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους. Στην Κρήτη, εξοργισμένοι Δανειολήπτες, απροστάτευτοι από το Κράτος ”Δικαίου” έγιναν τα ασυμπτωματικά θύματα του κορωνοϊού, που φρόντισε η Κυβέρνηση να τους καταγράψει στη λίστα της, υποστήριξε.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button