ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο Ντόναλντ Τράμπ Διασύρει τον Μπάιντεν στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο των Η.Π.Α.

Η απόφαση του Προέδρου των Η.Π.Α. κ. Ντόναλντ Τράμπ, να καταθέσει ενώπιον του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου των Η.Π.Α., έγγραφα βεβαίας χρονολογίας, τα οποία αποδεικνύουν, ότι ο κ. Τζό Μπάϊντεν και ο επιστήθιος Σύμβουλός του κ. Μπαράκ Χουσέϊν Ομπάμα, θα διωχθούν Ποινικά για παρασιώπηση οικονομικών παρανομιών εγκληματικής μορφής, τα οποία εγνώριζαν από την οκταετή (2009 – 2017) θητεία τους στον Λευκό Οίκο, έχοντας το θράσος να ζητήσουν την ψήφο του Αμερικανικού λαού, ως άλλοθι, για την κάλυψη των ευθυνών τους, υποστήριξε ο Στέφανος Τσίπας, Treasurer και Τμηματάρχης Ελέγχου Χρηματοπιστωτικού Συστήματος, από το 2019 στο ΛΑΪΚΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΜΜΑ σε αποκλειστική του συνέντευξη στην «Ε».

Στέφανος Τσίπας

Ο κ. Τσίπας είπε επίσης, ότι είναι γνωστό, πως η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα με πράξεις ή και παραλείψεις της, επέτρεπε σε Ευρωπαϊκές Τράπεζες να παρουσιάζουν ΑΚΥΡΗ εν όλω ή εν μέρει κερδοφορία σε υποψήφιους Επενδυτές κυρίως από Η.Π.Α. και Ηνωμένο Βασίλειο, με αποτέλεσμα Συνταξιοδοτικά και Ασφαλιστικά Ταμεία να πέφτουν θύματα απάτης και να υφίστανται τεράστιες οικονομικές ζημίες από την προσχεδιασμένη πτώση των μετοχών, που ακολουθούσε, αφού οι επίορκοι στα Δ.Σ. των Τραπεζών, που γνώριζαν την απάτη, φρόντιζαν να κερδοσκοπούν με την πώληση άχρηστων μετοχών, Τραπεζών χωρίς αύριο, (Εμπορική, Γενική, Αγροτική κ.α.).

Ο κ. Μπαράκ Χουσέϊν Ομπάμα, π. Πρόεδρος των Η.Π.Α. και ο π. Αντιπρόεδρος κ. Τζό Μπάϊντεν, συνέχισε ο Στέφανος Τσίπας, αν και είχαν ενημερωθεί εγγράφως, από τα έτη 2011 και 2012 για την παραβατική αυτή Τραπεζική δραστηριότητα, ουδέν έπραξαν, ώστε να προστατεύσουν επενδυτές πολιτειών των Η.Π.Α. που σήμερα εντοπίστηκαν παρανομίες στην εκλογική αναμέτρηση, όπως την Πενσυλβάνια, το Μίσιγκαν, το Αϊντάχο, την Τζώρτζια, την Ομάχα, την Καλιφόρνια, το Κονέκτικατ και άλλες Πολιτείες των Η.Π.Α., ενώ προσπάθησε να διεκδικήσει ο Τζό Μπάϊντεν την Προεδρία των Η.Π.Α. από τους εξαπατημένους αυτούς ψηφοφόρους.

Καταλήγοντας ο κ. Τσίπας υποστήριξε, ότι τα αποδεικτικά αυτά στοιχεία ευρίσκονται εις χείρας του κ. Ντόναλντ Τράμπ και είναι βέβαιο, ότι θα δώσουν μια δίκαιη Νίκη εις αυτόν, μαχόμενος ενάντια στην Τραπεζική, Συνωμοτική Παραβατική Δραστηριότητά τους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button