ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καθηγηταί τρείς, εχάθη η Πατρίς !!! (AUF HOCHDEUTSCH: “DREI PROFESSOREN HEIMAT VERLOREN“)

Στέφανος Τσίπας

Για το σύνθημα «Μένουμε χωρίς σπίτι» του Αλέξη Τσίπρα που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης στο Facebook και το αιχμηρό βίντεο για τον πτωχευτικό νόμο της ΝΔ, ο Τμηματάρχης Ελέγχου Χρηματοπιστωτικού Συστήματος του ΛΑΪΚΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, δήλωσε στην ”Ε”, ότι ο κ. Αλέξης Τσίπρας ως αντιπολίτευση το 2014 έλαβε επίσημο και πρωτοκολλημένο Εμπιστευτικό και Επείγον έγγραφο υπογεγραμμένο από εμένα τον ίδιο, Διαχειριστή τότε Διεθνών Επενδυτικών Κεφαλαίων, όπου τον ενημέρωσα, για τον τρόπο με τον οποίον οι Ελληνικές Τράπεζες επιβάρυναν δολίως τους δανειολήπτες με παράνομους τόκους, εξαπατώντας ταυτόχρονα επενδυτές και αγοραστές Μετοχών τους στο Χ.Α.Α με άκυρη κερδοφορία.

Έγγραφο το οποίο και σας καταθέτω δημοσίως, προς κάθε νόμιμη χρήση.

Ο κ. Στέφανος Τσίπας, απευθυνόμενος στον πρώην Πρωθυπουργό και διαμαρτυρόμενο σήμερα Αλέξη Τσίπρα, επισημαίνει, ότι είναι Διεθνώς γνωστό, ότι οι Ελληνικές Τράπεζες εξαπατούν ακόμη και σήμερα με πλασματική – άκυρη κερδοφορία Εγχώριους και κυρίως Διεθνείς Επενδυτές, όπως τους κ.κ. Ντόναλντ Τράμπ, Τζό Μπάϊντεν, Γουίλμπουρ Ρος, Πρεμ Γουάτσα, Τζον Πόλσον, Ασφαλιστικά και Συνταξιοδοτικά Ταμεία από Η.Π.Α., Ηνωμένο Βασίλειο και πολλούς άλλους.

Ο Αλέξης Τσίπρας, της Ριζοσπαστικής Αριστεράς και του Ερνέστο Τσε Γκεβάρα, με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, διαπρεπή Καθηγητή Οικονομικών και πρώην Υπουργό των Οικονομικών, συμπλήρωσε ο Στέφανος Τσίπας, θα έπρεπε πρώτα να μας εξηγήσει, εάν το δίσεκτο έτος 2020 αποτελείται από 300, 360, 365 ή 366 ημέρες και κατόπιν να δημιουργεί συνθήματα εντυπωσιασμού περί προστασίας περιουσιακών κινητών και ακίνητων στοιχείων των Ελλήνων δανειοληπτών.

Άμοιροι ευθυνών, δεν μπορούν να ισχυρίζονται, ότι είναι όλοι οι κύριοι της πρώην Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και όλων των πολιτικών κομμάτων, που έλαβαν γνώση και συνειδητά παρασιωπούσαν οικονομικά εγκλήματα του Τραπεζικού Συστήματος, είπε καταλήγοντας ο Τμηματάρχης Ελέγχου Χρηματοπιστωτικού Συστήματος του ΛΑΪΚΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣΣτέφανος Τσίπας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button