ΑΠΟΨΕΙΣ

ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΟΙ κ.κ. ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ & ΓΟΥΙΛΜΠΟΥΡ ΡΟΣ

Στον αέρα όλο το Τραπεζικό Σύστημα της Ελλάδος υποστηρίζει ο Treasurer (Διαχειριστής Διεθνών Επενδυτικών Κεφαλαίων) και Τμηματάρχης Ελέγχου Χρηματοπιστωτικού Συστήματος του ΛΑΪΚΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ κ. Στέφανος Τσίπας, βγάζοντας στη δημοσιότητα τα “άπλυτα” των Τραπεζών.
Σε συνέντευξή του στην “Ε” ο κ Τσίπας υποστήριξε, ότι θύματα απάτης από το Ελληνικό Τραπεζικό Σύστημα έπεσαν ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής κ. Ντόναλντ Τράμπ και ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος Επενδυτής και Υπουργός Εμπορίου των Η.Π.Α. κ. Ουίλμπουρ Ρος, Μέτοχος ο πρώτος της “Τράπεζας Πειραιώς Α.Ε.” και της “EUROBANK S.A.” ο δεύτερος.
Επί Κυβερνήσεως ΣΥ.ΡΙΖ.Α. το 2016, σύμφωνα με δημοσιεύματα πολιτικών εφημερίδων, ο κ. Τσίπας υποστηρίζει, ότι οι προαναφερόμενοι, αγόραζαν μετοχές των παραπάνω Τραπεζών την ώρα, που τα αποτελέσματα χρήσεως, η κερδοφορία, οι δανειακές τους συμβάσεις και οι Ισολογισμοί τους, (σύμφωνα με την Κοινωτική Οδηγία 98/7/ΕΚ/1998 και την υπ’ αριθμόν: 105/2019 Αμετάκλητη Απόφαση του Α’2 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου), είναι ΑΚΥΡΑ.
Ο κ. Τσίπας διαβεβαίωσε επίσης, ότι για κάποιους λόγους, θα ζητηθούν εξηγήσεις και ίσως απαιτηθούν αποζημειώσεις, (κυρίως από Αμερικανούς και Βρετανούς εξαπατηθέντες Επενδυτές), για την πλημμελή εποπτεία της Ε.Κ.Τ. επί των Ελληνικών και Κυπριακών Πιστωτικών Ιδρυμάτων.
Ο κώδωνας του κινδύνου κρούει και στην Ιταλία για ανάλογες παραβατικές δραστηριότητες στην Χρηματαγορά της Χώρας, η οποία είναι τρίτη κατά σειρά οικονομική δύναμη στην Ε.Ε. (Ευρωπαϊκή Ένωση).
Απ’ ότι φαίνεται ο οικονομικός σεισμός των 360 ημερών (Ρίχτερ) θα υποχρεώσει την Ε.Κ.Τ. να καταβάλει αποζημειώσεις ποσού ύψους 2,3 τρισεκατομμυρίων Ευρώ σε Θύματα απάτης και τοκογλυφίας σε Ελλάδα, Κύπρο και Ιταλία, είπε καταλήγοντας ο Τ.Ε.Χ.Συστήματος του ΛΑΪΚΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.

 

 

 

Υπολογισμός Τόκων                                   Πορεία Μετοχής Τράπεζας Πειραιώς                                                        (παραδείγματα)

            

The post ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΟΙ κ.κ. ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ & ΓΟΥΙΛΜΠΟΥΡ ΡΟΣ appeared first on Λαϊκό Ευρωπαϊκό Κόμμα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button