ΑΠΟΨΕΙΣΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το σημαντικό δεν είναι ποιος αρχίζει το παιχνίδι, αλλά ποιος το τελειώνει

Ανδρέας Ρεντζούλας

Διερμηνέα της Γερμανίας χαρακτήρισε τον Έλληνα Πρωθυπουργό ο Πρόεδρος του ΛΑΪΚΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ με αφορμή το νέο του διάγγελμα, προς τον Ελληνικό λαό, το απόγευμα της Παρασκευής 30/10/2020 και λίγο πριν την ολοκλήρωση των Αμερικανικών εκλογών της 3ης Νοεμβρίου.

Χαρακτηριστικά, ο Ανδρέας Ρεντζούλας, μεταξύ άλλων, είπε σε δηλώσεις του στην ”Ε” ότι ο Διερμηνέας της Γερμανίας και Πρωθυπουργός της Ελλάδας, κ. Μητσοτάκης, στο νέο του διάγγελμα, θα μεταφράσει τις εντολές της Καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ, για τα μέτρα που θα επιβληθούν, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η επιδημία του κορωνοϊού, μετά την αύξηση των κρουσμάτων, στην Ελλάδα. Δημιουργεί με αυτόν τον τρόπο, νέο άλλοθι, για να δικαιολογήσει την κατάρρευση της οικονομίας και την εικόνα του Χρηματιστηρίου στην Αθήνα, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη, σε αντίθεση με εκείνη της Αμερικής, η οποία είναι και ανοδική.

Ανέφερε ακόμα, ότι οι υπεράνθρωπες προσπάθειες, να επηρεάσουν Αμερικανούς και Ελληνο Αμερικανούς πολίτες να πάνε στην κάλπη των εκλογών με το κριτήριο της αντιμετώπισης του covid 19 και όχι εκείνο της επιτυχημένης οικονομικής πολιτικής του Ντόναλντ Τράμπ, γίνονται αντιληπτές, αλλά όχι πειστικές, ώστε να παροτρύνουν αποτελεσματικά τους ψηφοφόρους της Αμερικής, να αλλάξουν γνώμη.

Η αποκαρδιωτική εικόνα του Χ.Α.Α. σε συνδυασμό με το νέο πρόγραμμα οικειοθελούς αποχώρησης, όπως ανακοίνωσε επίσημα η Τράπεζα Πειραιώς, σε εργαζόμενους που επιθυμούν να προσανατολιστούν σε άλλες προσωπικές ή επαγγελματικές δραστηριότητες, συμπλήρωσε, προδίδει την οικονομική αποτυχία της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, η οποία μιλά ακόμη για αναπτυξιακή πολιτική.

Τέλος, ο κ. Ρεντζούλας, είπε ότι η αλήθεια του κ. Μητσοτάκη, που κοιμάται με συνεχή θόρυβο και ξυπνά από την ησυχία, είναι αυτό που μας κρύβει.

Με την επανεκλογή του Ντόναλντ Τράμπ, τελειώνει το προπαρασκευασμένο, καλοστημένο παιχνίδι, το οποίο, στο απώτερο μέλλον, θα θεωρείται ασήμαντο, για το ποιος το είχε αρχίσει, κατέληξε.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button