ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο Γκεμπελισμός του ”πες, πες, κάτι θα μείνει”…

Ανδρέας Ρεντζούλας

Δριμύτατη επίθεση εναντίον της κυβέρνησης και κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, που προσπαθεί να αποσπάσει την προσοχή των πολιτών από τις ανεκτικές παραβιάσεις της Τουρκίας και την πτώχευση του Ελληνικού λαού, με την ψήφιση του νέου πτωχευτικού νόμου, με χαρακτηρισμούς ”Γκεμπελισμού”, έκανε ο Πρόεδρος του ΛΑΪΚΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ από τον προσωπικό του λογαριασμό σελίδας κοινωνικής δικτύωσης Facebook, Ανδρέας Ρεντζούλας.

Ο κ. Ρεντζούλας χαρακτηριστικά γράφει, ότι με την τακτική του Πάουλ Γιόζεφ Γκέμπελς η σημερινή Κυβέρνηση, αντιμετωπίζει Υγεία, Εθνικά θέματα και την καθημερινότητα των Ελλήνων πολιτών. Σημασία πια, δεν έχει αν αυτά που μας λέει ανταποκρίνονται στην αλήθεια, αλλά η τακτική της επανάληψης, που περνάει στο υποσυνείδητο κάθε ανθρώπου.

Ο ”Γκεμπελισμός” της σημερινής Κυβέρνησης, συμπλήρωσε ο κ. Ρεντζούλας, επιβεβαιώνει τον Γερμανό Υπουργό Προπαγάνδας, της Ναζιστικής Γερμανίας του 1933, που με την φράση ”πες, πες, κάτι θα μείνει”, έπειθε τον Γερμανικό λαό, ότι, για ό,τι γινόταν και καταγγέλλονταν τότε για την αστυνομική βία, συνέβαινε στην ίδια έκταση και ένταση και πριν.

Οι σημερινοί ”Γκεμπελιστές” της Νέας Δημοκρατίας, μη έχοντας άλλες ικανότητες πέραν της παραπληροφόρησης και της ικανοποίησης μιας γενικής σύγχυσης στη Χώρα μας, αποκαλούν συνωμοσιολόγους, όλους εκείνους που τολμούν να έχουν διαφορετική άποψη, από εκείνη που καλύπτει την ανικανότητά τους να διαχειριστούν τα Εθνικά θέματα και τα οικονομικά προβλήματα που πλήττουν την Κοινωνία μας, έγραψε καταλήγοντας.

The post Ο Γκεμπελισμός του ”πες, πες, κάτι θα μείνει”… appeared first on Λαϊκό Ευρωπαϊκό Κόμμα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button