ΑΠΟΨΕΙΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 23/10/2020

Πρόταση μομφής του Αλέξη Τσίπρα…κατά του ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Μετά την ολοκλήρωση και των τυπικών διαδικασιών της εγκληματικής οργάνωσης, όπως η ”Δικαιοσύνη” απεφάνθη, στρέφεται το ενδιαφέρον των πολιτικών εξελίξεων στο προμελετημένο έγκλημα των δύο οργανωμένων τελευταίων Κυβερνήσεων, Νέας Δημοκρατίας και Σύριζα, οι οποίες προσχεδιασμένα και με κοινό σκοπό, πτώχευσαν, λεηλάτησαν και χρεοκόπησαν τον Ελληνικό Λαό, Δανειολήπτες και μη, Νέους και Συνταξιούχους, Επιστήμονες και Εργάτες.

Τα δεκατρία χρόνια ποινής, που επιβλήθηκαν στην Διευθυντική ομάδα της Χρυσής Αυγής, θα αποδειχθούν πταίσμα, παίρνοντας την ελαφρύτερη μορφή, σε σχέση με αυτή που οι δύο οργανωμένες Κυβερνήσεις, οδήγησαν δεκάδες Έλληνες πολίτες στην αυτοκτονία και εκατοντάδες χιλιάδες στην φτώχεια και την απαξίωση.

Τον νόμο της πτώχευσης και χρεοκοπίας νοικοκυριών, της άμεσης ρευστοποίησης περιουσιών τους, που μετά από οκτώ χρόνια υποτιθέμενης προστασίας λόγω μνημονίων, ολοκληρώνεται με την υφαρπαγή περιουσιών από τις Τραπεζικές Οργανώσεις, υπό την προστασία των Ελληνικών Κυβερνήσεων, καλούνται να ψηφίσουν στο κρησφύγετο της Βουλής, η Διευθυντική ομάδα της Κυβέρνησης με τα υπόλοιπα μέλη. Ένα έγκλημα για το οποίο θα υπάρξουν χιλιάδες θύματα, με νόμο του Κράτους.

Στη συμμετοχή αυτή και χωρίς ελαφρυντικά, εντάσσεται ο πρώην Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος προσπαθεί απεγνωσμένα για την απαλλαγή των ευθυνών του, με την πρόταση μομφής που κατέθεσε κατά του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, φοβούμενος και τρομοκρατημένος για ενεργή συμμετοχή του, βλέποντας την αφύπνιση των Διεθνών Χρηματαγορών και ειδικά του Οικονομικού Επιτελείου του Ντόναλντ Τράμπ, ένεκα προεκλογικής περιόδου στις ΗΠΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος προσπαθεί να αποποιηθεί των ευθυνών του, αγνοεί το γεγονός ότι ήταν καθ’ όλα ενήμερος για τις εγκληματικές ενέργειες των Τραπεζικών οργανώσεων, που οδήγησαν Έλληνες Πολίτες σε χρεοκοπία και αυτοκτονίες, τόσες, που η δικαιοσύνη έπρεπε να παρέμβει.

Ενδεικτικά, από σχετικά έγγραφα αποδεικνύεται, ότι ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας δεν έπραξε ανάλογα για την προστασία των Ελλήνων πολιτών, αλλά παρασιώπησε τα οικονομικά εγκλήματα των Ελληνικών Τραπεζικών Οργανώσεων, (Άρθρο 232 του ΠΚ), επιτρέποντας την ενσωμάτωση παράνομων τόκων σε δανειακές συμβάσεις, που παραβίαζαν την Κοινοτική Οδηγία της Ε.Ε. και τις Αμετάκλητες Αποφάσεις του Ανωτάτου Δικαστηρίου, του Αρείου Πάγου. Η κατάρρευση των Μετοχών  των Ελληνικών Τραπεζών στο Χ.Α.Α, τους πρόδωσε, αποκαλύπτοντας τους εικονικούς ισολογισμούς τους και την πλασματική τους κερδοφορία.

Η πρόταση μομφής του Αλέξη Τσίπρα, στρέφεται πρώτα στην απελθούσα Κυβέρνησή του και στη συνέχεια στην Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

                                                                                                                                  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                                                     ΛΑΪΚΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΜΜΑ

                   

The post ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 23/10/2020 appeared first on Λαϊκό Ευρωπαϊκό Κόμμα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button