ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

0,50 + 0,15 + 0,98 + 0,32 + 0,94 = – 8% ύφεση…

Η έννοια του μηδενός φέρνει ερωτηματικά και διαμάχες. Η έννοιά του συνδέεται με το ουδέν, αλλά δεν ταυτίζεται με αυτό, καθώς ως αριθμός έχει υπόσταση, είναι κάτι, σε αντίθεση με το ολοκληρωτικό τίποτα.

Στέφανος Τσίπας

O Τμηματάρχης Ελέγχου Χρηματοπιστωτικού Συστήματος στο ΛΑΪΚΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΜΜΑ  Στέφανος Τσίπας, επισημαίνει ότι, στη σημερινή εποχή, το μηδέν είναι το κοινό χαρακτηριστικό των Ελληνικών Τραπεζικών Μετοχών στο Χ.Α.Α., (Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών), όπως οφθαλμοφανώς απεικονίζεται στον πίνακα του Χρηματιστηρίου. Την αξία του μηδενός οι Ελληνικές Τράπεζες την βιώνουν από τις τιμές των Μετοχών τους, οι οποίες απολαμβάνουν, το τίποτα, αυτό του μηδενός, από τις ενέργειες των εικονικών και εν μέρει άκυρων ισολογισμών τους, πράξεις που έλαβαν χώρα επί Προεδρίας Barack Hussein Obama στις ΗΠΑ με Αντιπρόεδρο τον Joe Biden, γεγονός μάλιστα που θα κρίνει νικητή των Αμερικανικών Εκλογών της 3ης Νοεμβρίου 2020 τον κ. Donald Trump.

Ο αναγκαστικά αποδεκτός από το Τραπεζικό σύστημα αυτός αριθμός, το μηδέν δηλαδή, δείχνει να είναι ο αγαπημένος αριθμός της οικογένειας Μητσοτάκη, από τον Πατέρα, που προσπαθούσε το 1993 με τη φράση 0 + 0 = 14 να εξηγήσει στους εργαζόμενους ότι, αν το πρώτο εξάμηνο πάρουν 0% αύξηση και το δεύτερο εξάμηνο πάλι 0%, στο τέλος θα βγουν κερδισμένοι κατά 14% και παραδοσιακά, ο υιός Κυριάκος Μητσοτάκης, καθιέρωσε τον αριθμό αυτό, ως πρώτο αριθμό των Τραπεζικών Μετοχών, στις Ελληνικές Τράπεζες.

Στο μηδέν, σήμερα, έδωσε μεγαλύτερη αξία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ως Ιδρυτής και CEO της National Bank of Greece, Venture Capital S.A. ενώ γνώριζε την πραγματική του αξία, επέτρεπε τον υπολογισμό των τόκων σε δάνεια πολιτών και επιχειρήσεων, με έτος 360 ημερών, οδηγώντας αυτές στο οδυνηρό αποτέλεσμα, της καθιέρωσης του μηδενός, στην αξία των Μετοχών τους.

Λόγοι που μετατρέπουν τους ξένους Επενδυτές σε επικριτές, παραμένοντας η απορία στον Ελληνικό λαό, για την αρνητική στάση που τηρείται συστηματικά, εις βάρος της Πατρίδας μας.

22 Οκτωβρίου 2020
ΩΡΑ  17:19΄
ΤΙΜΕΣ ΜΕΤΟΧΩΝ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ – ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΞΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ: 608,90 – 1,79% – 11,08 Τζίρος: 46,86 εκ. Ευρώ
ΑΛΦΑ :   0,50, -3,85%
ΑΤΤ:        0,15, -3,25 %
ΕΤΕ:        0,98, -4,47 %
ΕΥΡΩΒ:  0,32, -1,83 %
ΠΕΙΡ:      0,94, -5,58 %

Σχετικά Άρθρα

Back to top button