ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑΕΛΛΑΔΑΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσκεψη Χάικο Μάας στην Αθήνα

Την έκτακτη επίσκεψη του Γερμανού Υπουργού Εξωτερικών, κ. Χάικο Μάας σχολίασε ο Πρόεδρος του ΛΑΪΚΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣκ. Ανδρέας Ρεντζούλας, από την προσωπική του σελίδα λέγοντας ότι:

Ο απόλυτα ικανοποιημένος Πρωθυπουργός της Χώρας μας, κ. Μητσοτάκης, από τα συμπεράσματα της Ειδικής Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε. με το σαφέστατο, όπως χαρακτήρισε, μήνυμα ενότητας και αλληλεγγύης, επανέλαβε για άλλη μια φορά, στον Υπουργού Εξωτερικών της Γερμανίας, κ. Χάικο Μάας, που επισκέφθηκε εκτάκτως την Αθήνα, ότι δεν θα προχωρήσει η Ελλάδα σε συζητήσεις, υπό αυτές τις συνθήκες, με ένα πλοίο δηλαδή, να βρίσκεται εν πλω, αναμένοντας εκ νέου συζητήσεις, στο επόμενο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο”.

Ο κ. Ρεντζούλας πρόσθεσε ακόμα, ότι ο κ. Μητσοτάκης, σύμφωνα με δηλώσεις του, ελπίζει να επιτευχθεί η προσδοκία του, ώστε να διαπραγματευτεί με τον Τούρκο Πρόεδρο, σαν λογικοί άνθρωποι…και σίγουρα θα έμεινε ικανοποιημένος από τις δηλώσεις του Γερμανού Υπουργού Εξωτερικών, κ. Χάικο Μάας, ο οποίος είπε ξεκάθαρα ότι η Ε.Ε. έχει μόνο και μια δυνατότητα, η οποία είναι ο διάλογος, για να οδηγηθούμε σε κάποια αποτελέσματα.

Έως τότε, ο κ. Ερντογάν θα οργώνει το Αιγαίο και ο κ. Μητσοτάκης θα παρελαύνει ατομικά από το σπίτι του, κατέληξε ο Πρόεδρος του ΛΑΪΚΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, αφήνοντας αιχμές για την κατάργηση των Εθνικών παρελάσεων και γενικότερα των Θρησκευτικών και Εθνικών εορτών, στη Χώρα μας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button