ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Γ. Ρομπογιαννάκης: Υπέρ της “Πρωτοβουλίας Αστυνομικών”

 

Την συμπαράστασή του στην ”Πρωτοβουλία Αστυνομικών” που σε ανακοίνωσή τους ανέφεραν ότι ο ρόλος της Αστυνομίας είναι να προστατεύει τον λαό και όχι να τον πολιορκεί, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να μετατραπούν σε ”δήμιοι” του λαού, προκειμένου να εφαρμοστούν οι απαράδεκτες πολιτικές της Κυβέρνησης, εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Κρήτης και Νήσων Βορείου και Νοτίου Αιγαίου του ΛΑΪΚΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣκ. Γιώργος Ρομπογιαννάκης, μέσω της ηλεκτρονικής του σελίδας.

Ο εκπρόσωπος Νήσων του ΛΑΪΚΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, κατά καιρούς έχει δείξει μια ιδιαίτερη ευαισθησία στα Σώματα Ασφαλείας, υπερασπιζόμενος τους Αστυνομικούς, οι οποίοι, όπως είχε αναφέρει σε παλαιότερη δήλωσή του, είναι εργαζόμενοι που η Κυβέρνηση θέλει να τους μετατρέπει σε ”Τυράννους”.

Ο κ. Ρομπογιαννάκης, τάσσεται ανοιχτά υπέρ των δηλώσεων της ”Πρωτοβουλίας Αστυνομικών” που καλούν τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεών τους, να αντιδράσουν και να διαμαρτυρηθούν για την υλοποίηση του νόμου αυτού που τους βάζει απέναντι στο λαό, να απαιτήσουν από την κυβέρνηση να σταματήσει να τους χρησιμοποιεί για την εφαρμογή των απαράδεκτων πολιτικών της και να σεβαστούν τον ρόλο της Αστυνομίας που είναι να προστατεύει το λαό και όχι να τον πολιορκεί.

Η απογοήτευση της Κυβερνητικής πολιτικής που ωθεί τον λαό σε διαμαρτυρίες και απεργιακές κινητοποιήσεις, κρύβεται πίσω από την ασπίδα των Αστυνομικών, που τους χρησιμοποιούν ως δημαγωγούς και όχι ως προστάτες, υποστήριξε καταλήγοντας ο κ. Ρομπογιαννάκης.  

Σχετικά Άρθρα

Back to top button