ΑΠΟΨΕΙΣ

Ιστορικές, επιλεκτικά εφαρμόσιμες, αποφάσεις.

Ανδρέας Ρεντζούλας

Ανδρέας Ρεντζούλας

Η Ιστορία έγραψε, ότι επί των ημερών της Νέας Δημοκρατίας, άνοιξε ο δρόμος για τη δίκη της Χρυσής Αυγής, διευκολύνθηκε και επιταχύνθηκε μια διαδικασία που βάλτωνε επί τεσσεράμισι χρόνια, φτάνοντας σήμερα στο σημείο, η Ελληνική Δικαιοσύνη, να πάρει μια Ιστορική απόφαση, υποστήριξε στις δηλώσεις του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είπε ο Πρόεδρος του ΛΑΪΚΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, κ. Ανδρέας Ρεντζούλας και πρόσθεσε, ότι ο σημερινός Πρωθυπουργός, προσπέρασε αθόρυβα, την Ιστορική απόφαση, της 8ης Φεβρουαρίου του 2005, που επί των ημερών πάλι της Νέας Δημοκρατίας, η κα. Άννα Μπενάκη – Ψαρούδα, Πρόεδρος τότε της Βουλής των Ελλήνων, ανακοίνωνε το αποτέλεσμα των Προεδρικών εκλογών, στον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Κάρολο Παπούλια, γνωστοποιώντας του, ότι αναλαμβάνει την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μια πενταετία, όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις, ενημερώνοντάς τον ταυτόχρονα, για μια άλλη Ιστορική απόφαση, λέγοντας:

«Η ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση, ενδεχομένως, και της συνταγματικής συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης και της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές, καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά ίσως και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως, η δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης».

Αντιπαρέρχεται ο Πρωθυπουργός το γεγονός, είπε ο κ. Ρεντζούλας, της Ιστορικής Συμφωνίας των Πρεσπών και των Μυστικών Συμφωνιών για το Αιγαίο στο Βερολίνο, καθώς και των Ιστορικών ανεφάρμοστων αποφάσεων του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Αρείου Πάγου, για τις παράνομες ενέργειες των Τραπεζών, τις οποίες προκλητικά συγκαλύπτει.

Καταλήγοντας ο Πρόεδρος του ΛΑΪΚΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ είπε, ότι οι ιστορικές αποφάσεις του Αρείου Πάγου, που επιτάσσουν την εφαρμογή της Κοινοτικής Οδηγίας, 98/7/ΕΚ/1998 στα Τραπεζικά Πιστωτικά Ιδρύματα, παρά το γεγονός ότι δεν εφαρμόζονται, επί των ημερών της Νέας Δημοκρατίας, συγκαλύπτονται από τον Πρωθυπουργό, ο οποίος οδηγεί σε διολίσθηση την οικονομία της Χώρας και σε ελεγχόμενη πτώχευση τον Ελληνικό λαό, μιλώντας μόνο, για Ιστορικές, επιλεκτικά εφαρμόσιμες, αποφάσεις.

The post Ιστορικές, επιλεκτικά εφαρμόσιμες, αποφάσεις. appeared first on Λαϊκό Ευρωπαϊκό Κόμμα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button