ΑΦΡΙΚΗΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φρίκη: Παντρεύτηκαν μητέρα και κόρη στη Νότια Αφρική – «Αγαπώ την κόρη μου και δεν ήθελα να την χάσω»!

Μόνο φρίκη Και αποτροπιασμό μπορεί να προκαλέσει η είδηση που έρχεται από το Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής. Αυτό γιατί όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, μητέρα και κόρη αποφάσισαν να… παντρευτούν!

Όχι, δεν διαβάσατε λάθος πρόκειται για πραγματική είδηση. Η… Λολίτα ετών 26 αποφάσισε να παντρευτεί τη μητέρα της Loretta ετών 44 σε μια «μυστική» τελετή καθώς τέτοιου είδους γάμοι λέγεται ότι απαγορεύονται στη χώρα αυτή, χωρίς και αυτό να είναι σίγουρο βέβαια.

Όπως είπε η Λολίτα: «Μεγάλωσα χωρίς να έχω πατέρα… Αγαπώ τη μαμά μου τόσο πολύ και είναι ότι έχω. Δεν θέλω να φύγω μακριά της έτσι επέλεξα να την παντρευτώ για να ζούμε μαζί. Είναι νέα και ξέρει πώς να με κάνει ευτυχισμένη στο κρεβάτι»!

Από την πλευρά η… «μητέρα» είπε: «Η κόρη μου ήταν έτοιμη να φύγει από το σπίτι αν αρνιόμουν να την παντρευτώ, αγαπώ τόσο πολύ την κόρη μου και θα έκανα τα πάντα για να την κάνω ευτυχισμένη.»

Και τώρα την… έκανε.

Ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί και στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ όπου όμως η Patricia Ann Spann ετών 45 κατέληξε στην φυλακή με βαρύτατες κατηγορίες επειδή παντρεύτηκε την κόρη της Velvet Dawn Spann 26 ετών.Στη Νότια Αφρική όμως κυκλοφορούν… ελεύθερες.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button