ΑΠΟΨΕΙΣ

Στήριξη των Αγροτών, Αυτοαπασχολούμενων και Μικρών επαγγελματιών

Δηλώσεις από τον Περιφερειάρχη Κρήτης, του ΛΑΪΚΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ Γεώργιου Ρομπογιαννάκη για την στήριξη των Αγροτών, Αυτοαπασχολούμενων και Μικρών επαγγελματιών

Γεώργιος Ρομπογιαννάκης

Περιφερειάρχης Κρήτης και Νήσων Βορείου και Νοτίου Αιγαίου του Λαϊκού Ευρωπαϊκού Κόμματος, κ. Γεώργιος Ρομπογιαννάκης

Την υποστήριξή του, προς τους παραγωγούς των Συλλόγων Αστερουσίων Ηρακλείου και της Επιτροπής Αγώνα Τυμπακίου, εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Κρήτης και Νήσων Βορείου & Νοτίου Αιγαίου του ΛΑΪΚΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, Γεώργιος Ρομπογιαννάκης, για την προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της 18ης Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Ελευθερίας.

Τα προβλήματα που υπήρχαν, διογκώθηκαν με την έξαρση της επιδημίας του κορωνοϊού, υποστήριξε στις δηλώσεις του ο κ. Ρομπογιαννάκης, αναγκάζοντας τους παραγωγούς, να στραφούν σε διαμαρτυρίες, διεκδικώντας το αυτονόητο, που για την σημερινή Κυβέρνηση θεωρείται δυσνόητο.

Οι εξαγγελίες ”βιτρό” των εκπροσώπων του Κυβερνητικού σχήματος, περί οικονομικών ενισχύσεων, είπε, παρέμειναν από εκεί που σταμάτησαν οι δημοσιογραφικοί συντάκτες…στα λόγια.

Ο κ. Ρομπογιαννάκης πρόσθεσε ακόμα, ότι η διεκδίκηση κατώτερης τιμής, ώστε να καλύπτει το κόστος παραγωγής, δεν είναι, παρά η διαβίωση της καθημερινότητας, με περιορισμένες καλύψεις των αναγκών τους.

Σωστά και εύλογα οι παραγωγοί διεκδικούν:

Παύση παντός κατασχετηρίου ή πλειστηριασμού σε αγροκτήματα και σπίτια, καθώς και ελεύθερο χρονικό περιθώριο για κάθε αποπληρωμή λογαριασμών ΔΕΚΟ, χωρίς καμία εντολή διακοπής.

Αύξηση του αφορολόγητου ορίου στα 12.000 ευρώ, καλύπτοντας ταυτόχρονα και για όσο διαρκεί η επιδημία με τα περιοριστικά μέτρα, τις ασφαλιστικές τους εισφορές από τον Κρατικό προϋπολογισμό.

Κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος.

Ως ΛΑΪΚΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΜΜΑ, συνέχισε, ενισχύουμε τα αιτήματά τους, ζητώντας από την Κυβέρνηση, Επανακαθορισμό όλων των δανειακών συμβάσεων, εξυπηρετούμενων και μη, έχοντας ήδη καταθέσει στη Βουλή των Ελλήνων, πρόγραμμα, το οποίο αναλύει και διευκρινίζει τους λόγους που απαιτούνται, ακόμη και οριστικές διαγραφές δανείων, όπως γι’ αυτό, έχουν ενημερωθεί τόσο η Γραμματεία του Πρωθυπουργού, όσο και ο Υπουργός Δικαιοσύνης, είπε καταλήγοντας ο Περιφερειάρχης του ΛΑΪΚΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.

The post Στήριξη των Αγροτών, Αυτοαπασχολούμενων και Μικρών επαγγελματιών appeared first on Λαϊκό Ευρωπαϊκό Κόμμα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button