ΑΠΟΨΕΙΣ

”Ο στόχος επετεύχθη” έγραψε στην σελίδα του στο FB o Πρόεδρος του ΛΑΪΚΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ με αναφορά το μήνυμα των έξι λέξεων του Έλληνα Πρωθυπουργού.

Ανδρέας Ρεντζούλας

Ο Ανδρέας Ρεντζούλας σε σχόλιό του, για το μήνυμα που έστειλε ο Έλληνας Πρωθυπουργός στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, των έξι λέξεων ”Σταματούν οι προκλήσεις, ξεκινούν οι συζητήσεις”, έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο FB:

Με επιδεξιότητα, επιμονή και υπομονή, απειλές και τρόμο, πολλά μικρά, μεθοδευμένα και προσεκτικά βήματα, προσηλωμένος στον στόχο του και με σύμμαχο την Γερμανία, ο Τούρκος Πρόεδρος, πέτυχε, τον αρχικό του στόχο.

Εξασφάλισε την διαπραγμάτευση Ελλάδας – Τουρκίας, με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, να την αναζητεί, περισσότερο απ’ αυτόν, έχοντας την ψευδαίσθηση, ότι του στέλνει ξεκάθαρο και αυστηρό μήνυμα, ”Σταματούν οι προκλήσεις, ξεκινούν οι συζητήσεις”.

Παράλληλα, ο Πρόεδρος του ΛΑΪΚΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ επισήμανε ότι ο Ελληνικός λαός, καλείται να αντιμετωπίσει έναν Πρωθυπουργό, που σκέφτεται χωρίς ποτέ να ενεργεί και έναν Ερντογάν που ενεργεί, χωρίς ποτέ να σκέφτεται.

Οι Έλληνες πολίτες, αναγκάζονται να αντιπαλέψουν έναν Πρωθυπουργό που κάνει ό,τι του λένε οι Γερμανοί και έναν Ερντογάν που είναι χειρότερος από τους ανίκανους, αλλά ικανός για όλα, παρόλο, που δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο, από αυτό που ήδη κάνει.

Οι λεκτικές απειλές του Ερντογάν, έγραψε ο κ. Ρεντζούλας, είναι το πιο γνήσιο πιστοποιητικό της ανικανότητάς του και η συμμόρφωση του κ. Μητσοτάκη, φλερτάρεται, από την δική του ανικανότητα.

Και οι δυο αντιμετωπίζουν την έκρυθμη κατάσταση στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, με ένα μείγμα εξαιρετικής ευφυίας και απλοϊκής ανικανότητας.

Κλείνοντας το σχόλιό του, έγραψε, πως η πρώτη προγραμματισμένη συντήρηση του ερευνητικού πλοίου ”Orus Reis” στη γείτονα Χώρα, θα θεωρηθεί, παύση προκλήσεων από τον Έλληνα Πρωθυπουργό, ο οποίος, παραλείποντας το Κυπριακό, τα Ίμια, τις υπέρ πτήσεις πάνω από τον εναέριο και θαλάσσιο Ελληνικό χώρο, την παραβίαση της Ελληνικής και Κυπριακής ΑΟΖ και Μεταναστευτικό ζήτημα, θα οδηγηθεί με την αντίληψη της επιτυχίας, σε διαπραγμάτευση, συζητώντας το ενδεχόμενο παραχώρησης της μειωμένης επήρειας, όπως θεωρεί η Τουρκική πλευρά, σύμφωνα με τις δεσμεύσεις των μισο συμφωνιών με Ιταλία και Αίγυπτο.

The post ”Ο στόχος επετεύχθη” έγραψε στην σελίδα του στο FB o Πρόεδρος του ΛΑΪΚΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ με αναφορά το μήνυμα των έξι λέξεων του Έλληνα Πρωθυπουργού. appeared first on Λαϊκό Ευρωπαϊκό Κόμμα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button