ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Γιώργος Τράγκας επιστρέφει, η δική σας φωνή στα ερτζιανά!

Από την Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου δυναμικό ξεκίνημα στον ΕΛΛΑΔΑ 94,3 fm, κάνει o ραδιοφωνικός παραγωγός -που έχει γίνει θεσμός- Γιώργος Τράγκας με την εκπομπή “Εν Αθήναις”, όπου με το μοναδικό και καυστικό σχολιασμό του αποκωδικοποιεί τα τεκταινόμενα της πολιτικής ζωής.

Ο σταθμός που γνωρίσαμε από την πρωινή μοναδική εκπομπή του Γιώργου Τράγκα, ξανασυστήνεται στο κοινό του.

Το νέο χαρακτήρα του ΕΛΛΑΔΑ 94.3 FM μαρτυρούν οι 6 λέξεις στο νέο του slogan και φιλοδοξεί ακριβώς αυτό: «Η δική σου φωνή στο ραδιόφωνο!»

Το νέο πρόγραμμα του ELLADA 94.3 είναι δυναμικό , σύγχρονο, με ενημερωτικό αλλά και ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Με δυνατές συνεντεύξεις, εκρηκτικούς καλεσμένους, έγκυρες πηγές και livestreaming!

 

   

  Συμμετέχει το δυναμικό των ομίλων ΕΣΤΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ και CRASH.

  Την δυναμική πρωινή έναρξη από τις 7:00-11:00 και την εκπομπή «Εν Αθήναις» συνεχίζει με τον μοναδικό του καυστικό σχολιασμό ο Γιώργος Τράγκας.

  Την σκυτάλη παίρνουν 11.00-12.00 ο Παντελής Ζήλος και ο Σπύρος Νάνος με το οικονομικό-πολιτικό magazino «Αληθινά και Ψέματα».

  12.00-13.00 …απολαυστικά «60 λεπτά με την Μαρία Καρρά»

  13:00-14:00 Οι …«Δύο απ ‘όλα» Κώστας Γιαννουλόπουλος και Μανώλης Τσαγκαράκης σε ένα ενημερωτικό …αλλιώτικο magazinο επικαιρότητας

  14:00-16:00 «Οι Blondies» Νάντια Ρηγάτου και Έμιλυ Παπαπαναγιώτου.

  Δύο ξανθιές βάζουν τα πράγματα σε …τάξη!

  16:00-18:00 οι Σταμάτης Βουλγαρης και Σταύρος Καζαντζόγλου είναι καθημερινά «Live στα Sport», με το αθλητικό πανόραμα και στοίχημα.

  Απολαύστε τον ELLADA 94.3 από τις 7 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα στους 94,3.

  Σχετικά Άρθρα

  Back to top button