ΕΝΟΠΛΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤΟΥΡΚΙΑ

Τουρκία: Μπαράζ κουρδικών επιθέσεων σε Σμύρνη, Άγκυρα, Ραδαιστό και Μπούρσα!

Η οργάνωση των Κούρδων ανταρτών «Παιδιά της Φωτιάς» δημοσίευσε φωτογραφία και ανακοίνωση με την οποία επισημαίνει ότι επιτέθηκαν σε 10 στόχους μεταξύ 21-24 Αυγούστου, προκαλώντας ανυπολόγιστη ζημιά στην χώρα.

Σε αυτά τα σαμποτάζ, όπως ανακοίνωσαν σε γνωστό κοινωνικό δίκτυο, τονίζουν ότι κατέστρεψαν 8 τεράστιες αποθήκες και 2 εργοστάσια ανακύκλωσης που ανήκαν στο τουρκικό καθεστώς στις πόλεις Σμύρνη, Άγκυρα, Ραδαιστό και Μπούρσα με πολύ μεγάλες ζημιές, με την δράση να έχει φυσικά και συνέχεια.

Ως γνωστόν, το PKK, έχει “φυτέψει”  πυρήνες σε όλες τις τουρκικές πόλεις εδώ και μεγάλο διάστημα, έχοντας επιλέξει άτομα  με δυνατότητες εντυπωσιακής δράσης που μπορούν εύκολα να εισέλθουν και να εξαφανιστούν οπουδήποτε και οι οποίοι δεν έχουν φάκελο που να τους συνδέει με την οργάνωση, ενώ δεν έχουν διαπράξει οποιοδήποτε έγκλημα.   

Αυτοί οι πυρήνες εκπαιδεύτηκαν σε ζητήματα πληροφοριών, αντίσταση κατά των αρχών, διαφυγή, καθώς και σε σαμποτάζ, δολοφονίες και βομβιστικές επιθέσεις.

Ο Τούρκος πρόεδρος όμως ξέρει ότι αν δεν βρει επειγόντως ένα εχθρό, θα ζήσει μια τεράστια εξέγερση στο εσωτερικό την οποία όμως βιώνει η τουρκική κοινωνία λόγω της δράσης και των σαμποτάζ των Κούρδων.

Επίσης η αναφορά και μόνο της λέξης Κουρδιστάν προκαλεί στο ισλαμικό καθεστώς τρόμο και πανικό, αφού δυο πράγματα φοβούνται οι Τούρκοι εν έτει 2020,

1) Μια πολυεθνική επίθεση της δύσης κατά της χώρας τους και

2). την δημιουργία του κράτους του Κουρδιστάν.

Θα τα βιώσουν όμως και τα δύο και αυτό είναι κάτι παραπάνω από πασιφανές μετά την προκλητική στάση τους στην περιοχή μας όλο αυτό το διάστημα συμπεριφερόμενοι ως νεο-Οθωμανοί

Σχετικά Άρθρα

Back to top button