ΝΕΑ ΤΑΞΗ

BILL GATES & ΨΗΦΙΑΚΗ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ | ID4D | ΨΗΦΙΑΚΟ ΧΡΗΜΑ | ID2020

«Για πρώτη φορά στον “αέρα” μια συγκλονιστική έρευνα του Καναδού δημοσιογράφου Τζέιμς Κόρμπετ για τον Μπιλ Γκέιτς.»

Ο Bill Gates επιθυμεί να προωθήσει σε όλον τον κόσμο μία ψηφιακή ταυτότητα, ένα ψηφιακό πιστοποιητικό, το οποίο θα «σφραγίζει», κατά κάποιον τρόπο, τους ανθρώπους, αποδεικνύοντας πως έχουν εμβολιαστεί ή έχουν αντισώματα, αλλά ταυτόχρονα θα τους εντοπίζει.

Τα δημοσιεύματα ορθώς αναφέρουν ότι βασικός σκοπός της ID2020 είναι η «επίλυση του προβλήματος πάνω από 1 δισεκατομμύριο ανθρώπων που ζουν χωρίς επίσημα αναγνωρισμένη ταυτότητα»

Η «BioHackInfo», σε ανάλυσή της στις 19 Μαρτίου, προσπαθεί να εξηγήσει τι εννοούσε ο Bill Gates. Λέει πως τα «ψηφιακά πιστοποιητικά» είναι εμφυτεύσιμα τατουάζ «Quantum-Dot» τα οποία αναπτύσσουν ερευνητές στα αμερικανικά πανεπιστήμια MIT και Rice, με σκοπό την δημιουργία αρχείων για εμβόλια.

Για το θέμα της «ηλεκτρονικής ταυτότητας» γενικά, η Microsoft είναι από τους ιδρυτές της «ID2020 Alliance», μαζί με τις συμβουλευτικές εταιρείες Accenture και Ideo, την συμμαχία εμβολίων Gavi και το Ίδρυμα Rockefeller [iEpikaira: Περισσότερα ΕΔΩ].

Το «ID2020» συνεργάζεται με τον ΟΗΕ μέσα από το Γραφείο Συνεργασιών (Office for Partnerships) στα πλαίσια των Στόχων για την Βιώσιμη Ανάπτυξη («Sustainable Development Goals»). Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του οργανισμού, στις 20 Μαΐου του 2016 έλαβε χώρα στην Νέα Υόρκη μια σύνοδος μεταξύ ΟΗΕ και «ID2020».

Πηγή: i-epikaira.blogspot.com

Σχετικά Άρθρα

Back to top button