ΑΠΟΨΕΙΣ

”Τηρώντας το έθιμο των 40 ημερών”…

Πρόεδρος του ΛΑΪΚΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, Ανδρέας Ρεντζούλας

Πρόεδρος του ΛΑΪΚΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, Ανδρέας Ρεντζούλας

Την θρασύτητά του, κρύβει ο Πρωθυπουργός πίσω από την μάσκα του φόβου, προσπαθώντας με κάθε μέσο να φιμώσει τον ελεύθερο λόγο, την ελευθερία των σκέψεων, των συνειδήσεων, την ηθική και θρησκευτική ελευθερία, περιφρονώντας το γεγονός ότι δεν μπορεί να καταργηθεί ή να ακρωτηριαστεί η ανθρώπινη προσωπικότητα, είπε σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του ΛΑΪΚΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΜΟΜΜΑΤΟΣ Ανδρέας Ρεντζούλας, με αφορμή τις εξαγγελίες του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, (του υπουργού που υπέγραψε χωρίς να διαβάσει το καταστροφικό για την Ελλάδα μνημόνιο, διότι εκείνη την εποχή, σύμφωνα με δηλώσεις του, είχε άλλες υποχρεώσεις και άλλα καθήκοντα), που έδωσε εντολή στην Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, να αποσταλεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, υλικό αναρτήσεων στο διαδίκτυο, προς ενημέρωση και ποινική αξιολόγηση, για αναφορές που έγιναν για τον κορωνοϊό και αναφέρονται σε θεωρίες συνωμοσίας.

Ο Πρόεδρος του Λ.ΕΥ.ΚΟ μεταξύ σοβαρού και αστείου είπε, ότι ο κ. Μητσοτάκης τηρώντας το έθιμο των 40 ημερών, συνεχίζει να γιορτάζει την 46η αποκατάσταση της Δημοκρατίας, με τους εκλεκτούς υπουργούς του ΠΑΣΟΚ, σε ένδειξη αλληλεγγύης και πατριωτικής συντροφικότητας.

Οι φοβικές αντιδράσεις του, πρόσθεσε, προδίδουν την ανησυχία διατήρησης, στην θέση του Πρωθυπουργού, και αποτελούν ένδειξη απειλής, για την βιωσιμότητα, ακόμα και του κόμματός του.

Καταλήγοντας ο κ. Ρεντζούλας έκανε αναφορά για την ενισχυμένη υποστήριξη των ΜΜΕ , στην προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης για την προδιαγεγραμμένη κατάρρευση της οικονομίας, που είναι ο φόβος του Πρωθυπουργού, ο οποίος γίνεται αντιληπτός και είναι μια ανεξέλεγκτη και αναπόφευκτη κατάσταση που τον απειλή και συνεχίζει να υφίσταται, μετατρέποντας αυτόν, σε φοβία…φοβία η οποία γίνεται εμπόδιο στην φυσιολογική αντιμετώπιση των πολιτών στην κοινωνία μας, ολοκλήρωσε.

The post ”Τηρώντας το έθιμο των 40 ημερών”… appeared first on Λαϊκό Ευρωπαϊκό Κόμμα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button