ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΠΑΚΙΣΤΑΝ

Πακιστάν (Χώρα επενδυτών Βίτσα): «Χαιρετίζουμε τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε Τζαμί»

Για την απόφαση του τουρκικού ΣτΕ, την οποία επικύρωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μέσα από την οποία μετατρέπεται σε τζαμί η Αγία Σοφία, πανηγυρίζουν στο Πακιστάν που αριθμεί καμιά 40αριά χιλιάδες επενδυτές στην χώρα μας. Για να καταλαβετε  τι ωρολογιακές βόμβες μας εχουν φυτεψει οι αθλιοι πολιτικαντηδες μας στο εσωτερικο της χωρας,αλλα και που μας σπρωχνουν..

«Χαιρετίζουμε τον Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τη θαρραλέα απόφασή του σχετικά με το καθεστώς του τζαμιού της Αγίας Σοφίας. Δεν είναι μόνο σύμφωνα με τις επιθυμίες του λαού της Τουρκίας αλλά και ολόκληρου του μουσουλμανικού κόσμου», δήλωσε ο Πακιστανός βουλευτής, Chaudhry Pervaiz Elahi στην συνέλευση της μεγαλύτερης επαρχίας Πουντζάμπ του Πακιστάν.

Ο Elahi, μέλος του Μουσουλμανικού Συνδέσμου του Πακιστάν, ο οποίος είναι εταίρος του συνασπισμού του Πακιστανού Πρωθυπουργού Imran Khan, υπογράμμισε σε δήλωσή του ότι το Τζαμί της Αγίας Σοφίας είναι μέρος της κοινής πολιτιστικής κληρονομιάς ολόκληρου του μουσουλμανικού κόσμου, σύμφωνα με τον τοπικό ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό ARY News

.

Βίντεο: Δείτε τον Βίτσα να υπόσχεται ιθαγένεια στην πακιστανική κοινότητα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button