ΑΠΟΨΕΙΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 9/7/2020

“Νομοσχέδιο για την κατάργηση των Συλλαλητηρίων”

Λαϊκό Ευρωπαϊκό ΚόμμαΤο Νομοσχέδιο που θέλει να επιβάλει η Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη για την απαγόρευση των διαδηλώσεων, είναι το δεύτερο όπλο που θέλει να κατασκευάσει για τον πλήρη έλεγχο των πολιτών, μετά από αυτό του φόβου, και της ανασφάλειας για την υγεία του, για την οποία και τον καθιστά προσωπικά υπεύθυνο.

Ως Δημαγωγοί του λαού, θέλουν να ελέγχουν τις συμπεριφορές των πολιτών και να χειραγωγούν με τακτικές που βασίζονται στον φόβο και την οριοθέτηση του τρόπου σκέψης. Με την διάδοση μηνυμάτων από τα ΜΜΕ θέλουν να δημιουργούν την αίσθηση, ότι ο Ελληνικός πληθυσμός, θα πληγεί σοβαρά ή θα καταστραφεί, εάν δεν εφαρμόσει την πολιτική που θέλουν να επιβάλλουν. Ο φόβος και ο πανικός, συσπειρώνει τον λαό και με αφορμή την πανδημία του κορωνοϊού, προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τον χρόνο που θα τους επιτρέψει να αποφασίζουν και να επιβάλουν Νομοσχέδια τέτοια, που θα είναι ενάντια στα εργασιακά, υπέρ στο ξεπούλημα της Χώρας και στην εκποίηση κάθε περιουσιακού στοιχείου του Έλληνα πολίτη, χωρίς καμία διαμαρτυρία και καμία αντίδραση για ότι έχουν αποφασίσει. Ο φόβος ”πουλάει” όσο τίποτε άλλο στον κόσμο και οι φοβισμένοι πρέπει να βλέπουν ως μόνη θεραπεία, την Κυβέρνηση που τον δημιουργεί. Η Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, θυσιάζει τα πάντα στον βωμό του χρήματος και θέλει να κρύψει την ανικανότητά της, εκμεταλλευόμενη όχι μόνο τα ελεγχόμενα ΜΜΕ, αλλά και με την απαγόρευση των συλλαλητηρίων, την σιωπή των πολιτών, ώστε να εμφανίζεται ως μοναδική ωραία εικόνα, αυτό που θα προβάλλεται κατ’ εντολή της, από τα καλοπληρωμένα ραδιοτηλεοπτικά μέσα. Η φτώχεια, η εξαθλίωση, η παράνομη μετανάστευση, οι πλειστηριασμοί, το ζοφερό οικονομικό μέλλον, η Τουρκική επιθετικότητα, τα ανύπαρκτα έργα υποδομής, θα εμφανίζονται στις έγχρωμες οθόνες των τηλεοράσεων, με επιτυχία αντιμετωπίσιμα ή δεν θα εμφανίζονται καθόλου.

Η άρνηση κάποιου να υποκύψει στον φόβο ή να διαμαρτυρηθεί, θα είναι προσωπική του υπόθεση και απομονωμένος, στερούμενος το δικαίωμα της ελευθερίας και της δημόσιας διαμαρτυρίας. Θα συμμορφώνεται τυφλά στους κανόνες, θα υπακούει αδιαμαρτύρητα στις εντολές, θα ενεργεί υπό την καθοδήγηση των υφισταμένων του και θα απαγορεύεται να χρησιμοποιεί την κριτική σκέψη του, αποδεχόμενος τα δόγματα και την τρομοκρατία, νοιώθοντας ασφαλείς.

Κατακρίνουμε και αποδοκιμάζουμε το Νομοσχέδιο της ντροπής, που θα επιτάσσει τις αποφάσεις της σημερινής Κυβέρνησης, η οποία προσπαθεί μάταια να παρουσιάσει μια πλασματική εικόνα της Χώρας, ως αληθινή.

The post ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 9/7/2020 appeared first on Λαϊκό Ευρωπαϊκό Κόμμα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button