ΑΠΟΨΕΙΣ

Η Κυβέρνηση του ”Μέλλοντα Συντελεσμένου Χρόνου”…

Ανδρέας Ρεντζούλας

Ανδρέας Ρεντζούλας

Η πρώτη επίσκεψη του Πρωθυπουργού εκτός Ελλάδος, μετά την πανδημία του κορωνοϊού, πραγματοποιήθηκε στην Ιερουσαλήμ, όπου συναντήθηκε με τον ομόλογό του Μπένιαμιν Νετανιάχου, βασισμένος πάνω στα ”ΘΑ”…δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του Λαϊκού Ευρωπαϊκού Κόμματος, Ανδρέας Ρεντζούλας.

Αναφερόμενος στις δηλώσεις του Πρωθυπουργού ο κ. Ρεντζούλας επισήμανε ότι, από ορισμένους ανθρώπους η άρθρωση λανθασμένων συμφώνων, δύναται να αλλοιώσει και κάποια φωνήεντα ή ολόκληρη την πρόταση. Τα ”Θα” όμως, που ακούστηκαν από τον κ. Μητσοτάκη αποκλείουν την περίπτωση ψευδισμού…και πρόσθεσε…

Συγκεκριμένα ο Πρωθυπουργός δήλωσε ότι: ”Θα έχουμε την χαρά να υποδεχτούμε Ισραηλινούς τουρίστες στην Ελλάδα, αν όλα εξελιχθούν όπως τα έχουμε προγραμματίσει. Θα μπορέσουμε να επεκτείνουμε την Τουριστική περίοδο έως και τον Νοέμβριο ώστε να αναπληρώσουμε μέρος χαμένου εδάφους. Θα υπογράψουμε πρωτόκολλα συνεργασίας για την ενέργεια, τον Τουρισμό και την Κυβερνοασφάλεια, Θα συναντηθώ με ομάδα Ισραηλινών επενδυτών για να επενδύσουν στην Ελλάδα και Θα επιδιώξω την Ειρήνη, σεβόμενος το Διεθνές Δίκαιο και την Συνθήκη του ΟΗΕ για το δίκαιο της θάλασσας, όπως εφάρμοσα την συμφωνία οριοθέτησης θαλάσσιων ζωνών με την Ιταλία. Θα θεμελιώσω το πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας στην περιοχή και Θα συνεχίσω τις συζητήσεις για την διαδρομή του αγωγού αερίου EastMed που Θα συνδέει τα κοιτάσματα φυσικού αερίου του Ισραήλ και της Κύπρου, μέσω της Ελλάδας”.

Ο Πρόεδρος του Λαϊκού Ευρωπαϊκού Κόμματος σημείωσε ωστόσο, ότι τον Αύγουστο του 2019 ο νεοεκλεγείς τότε Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης Θα έφερνε Γάλλους επενδυτές να εκμεταλλευτούν τις προοπτικές που Θα ανοίγονταν στην Ελλάδα οι οποίες κατέγραφαν την αποκλιμάκωση των αποδόσεων των Ελληνικών ομολόγων και την σημαντική βελτίωση του δείκτη οικονομικού κλίματος και τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς Θα έκλεινε σημαντικές συμφωνίες για την έλευση κινεζικών κεφαλαίων στην Ελλάδα, ολοκληρώνοντας, με τους δύο παγκόσμιους Τραπεζικούς κολοσσούς, την Bank of China και την ICBC που Θα άνοιγαν υποκαταστήματα στην Ελλάδα και Θα ολοκλήρωνε τις διαβουλεύσεις για τα νέα επενδυτικά σχέδια της Cosco. Τον Ιανουάριο του 2020, συνέχισε, ο Πρωθυπουργός, προσκαλούσε Αμερικανούς επενδυτές να πάρουν μέρος στο νέο κεφάλαιο για την Πατρίδα μας και δήλωνε υπερήφανος που ηγείται της Χώρας, την ιστορική εκείνη στιγμή των σχέσεων με τις Η.Π.Α που Θα γίνονται όλο και πιο δυνατές.

Κλείνοντας ο κ. Ρεντζούλας τις δηλώσεις του πρόσθεσε ότι ο κ. Μητσοτάκης, χρησιμοποιούσε και χρησιμοποιεί τη λέξη, ”Θα” για τον σχηματισμό των ρηματικών τύπων περιγράφοντας κάτι πιθανό ή μη πραγματικό. Διατηρεί δηλαδή σταθερά τον Μέλλοντα Συντελεσμένο χρόνο, όπως στο προεκλογικό του πρόγραμμα, απευθυνόμενος στον απογοητευμένο τότε από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, Ελληνικό λαό, ο οποίος είχε απογοητευτεί στο παρελθόν από την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας του Αντώνη Σαμαρά, είπε καταλήγοντας.

The post Η Κυβέρνηση του ”Μέλλοντα Συντελεσμένου Χρόνου”… appeared first on Λαϊκό Ευρωπαϊκό Κόμμα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button