ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο Αριθμός των ασθενών ξεπερνά το ποσοστό δημοσκοπήσεων!!!

Γεώργιος Ρομπογιαννάκης

Γεώργιος Ρομπογιαννάκης

Ο ”δημοφιλέστερος” υπουργός υγείας κ. Κικίλιας αξιολογήθηκε από τα τηλεοπτικά δίκτυα, ως ο ικανότερος υπουργός της Κυβέρνησης Μητσοτάκη και η Ένωση Ιατρών Λέρου, Πάτμου, Λειψών και Αγαθονησίου τον κατέταξαν στους απεχθέστερους υπουργούς της Κυβέρνησης, είπε σε δηλώσεις του στην ”Ε” ο Περιφερειάρχης Κρήτης και Νήσων Βορείου και Νοτίου Αιγαίου του ΛΑΪΚΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.

Ο Γιώργος Ρομπογιαννάκης με αφορμή τα δημοσιεύματα για την συμπεριφορά του υπουργού κατά την επίσκεψή του στην Λέρο είπε, ότι κλείνοντας η αυλαία, η θεατρική παράσταση μετά των χειροκροτημάτων, σε Ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, ο Β. Κικίλιας, αποδοκιμάστηκε, κατηγορήθηκε και κρίθηκε ως αγενέστατος, με ελλειπή κανόνες συμπεριφοράς, περισσότερους από τις ελλείψεις του Θεραπευτηρίου της Λέρου.

Στην ίδια κατηγορία, ίσος και χειρότερη, τόνισε, βρίσκονται όλα τα Ιατρικά Κέντρα, Νοσοκομεία και θεραπευτήρια του Ηρακλείου Κρήτης, τα οποία ο ίδιος επισκέφτηκα, συνομίλησα και είδα τα προβλήματα και τις ελλείψεις. Ο εμπαιγμός του υπουργού, αλλά και ολόκληρης της Κυβέρνησης, με τους κατοίκους του νησιού μας και με τους ίδιους τους γιατρούς, για την πολυδιαφημισμένη θωράκιση της δημόσιας υγείας, τον επαρκεί εξοπλισμό και στελέχωση προσωπικού, δεν του αφήνει κανένα περιθώριο να σκεφτεί την επίσκεψή του στην Κρήτη, παρά μόνο ως τουρίστας.

Ο αριθμός των ασθενών στα Νοσοκομεία της Κρήτης που βρίσκονται σε λίστα αναμονής για κάποια χειρουργική επέμβαση, μαζί με τον αριθμό των ανέργων και των επιχειρηματιών τουριστικού κλάδου, ξεπερνά σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό, το ποσοστό των δημοσκοπήσεων για τον δημοφιλέστερο υπουργό.

Κλείνοντας ο κ. Ρομπογιαννάκης περιορίστηκε στα προβλήματα και τις τραγικές ελλείψεις των Νοσοκομείων της Κρήτης κατηγορώντας την Κυβέρνηση για παραπληροφόρηση με την ενισχυμένη υποστήριξη ορισμένων ΜΜΕ, λέγοντας ότι η ανάγκη για αναγνώριση και επιβεβαίωση, με καλοπληρωμένες δημοσκοπήσεις, προδίδει την ανασφάλεια και την ανησυχία της Κυβέρνησης, καταγράφοντας τις απώλειες για τις επόμενες διπλωματικές της κινήσεις.

Ο υπουργός υγείας και η Κυβέρνηση, παραμένουν ευτυχής διότι θεωρούν ότι ο Ελληνικός λαός, έχει ασθενής, ή απώλεια μνήμης, επιβάλλοντας του μια ασθένεια ή πανδημία που θα τους αρέσει, είπε καταλήγοντας.

The post Ο Αριθμός των ασθενών ξεπερνά το ποσοστό δημοσκοπήσεων!!! appeared first on Λαϊκό Ευρωπαϊκό Κόμμα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button