ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κάφροι της Θ13 «πολιόρκησαν» με μαχαίρια το σπίτι του Γιαννακόπουλου

Ανήμερα της συμπλήρωσης δύο χρόνων από τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου, μερίδα οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού, βρέθηκε έξω από το σπίτι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τα πνεύματα να ήταν αρκετά οξυμένα όπως φάνηκε και μέσω του Live Instagram από τον λογαριασμό του

.

Μάλιστα οι οπαδοί έβγαλαν και μαχαίρια, με τους ανθρώπους της ασφάλειας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, όμως να διατηρούν τη ψυχραιμία τους και να καταφέρουν να τους κρατήσουν εκτός σπιτιού.

Ο μέχρι πρότινος ισχυρός άντρας της ομάδας μπάσκετ τριφυλλιού εξέφρασε την αγανάκτησή του και προς την ελληνική πολιτεία λέγοντας «η Αστυνομία που είναι; Το μόνο που τους νοιάζει είναι ο κορωνοϊός και να κλείνουν τον κόσμο στα σπίτια του».


Όπως όλα δείχνουν όλα ξεκίνησαν σήμερα το πρωί στο μνημόσυνο του Παύλου Γιαννακόπουλου, όπου κάποιοι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού επιτέθηκαν φραστικά στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, με τον ίδιο να αντιδράει έντονα και να κάνει και σχετικό ποστ στο Instagram.

Στη συνέχεια, περίπου 100 άτομα με 50 δίκυκλα, κρατώντας αιχμηρά αντικείμενα στα χέρια και πέτρες, επιτέθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο της οικίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. 

Τα επεισόδια αρχίζουν στο 4:00 του παρακάτω βίντεο: 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close