ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θεσσαλονίκη: Με εντολή εισαγγελέα στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο η «παρουσιάστρια» που μπουγέλωσε τον Χαρδαλιά

Με εντολή εισαγγελέα, η αυτοαποκαλούμενη παρουσιάστρια που επιτέθηκε πετώντας νερό στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, μετέβη στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το GRTimes, το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης της αυτοαποκαλούμενης παρουσιάστριας, η οποία συνελήφθη χθες το απόγευμα, ύστερα από μήνυση που κατέθεσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, για τις 12 Ιουνίου.

Η γυναίκα αφού αρχικώς αφέθηκε ελεύθερη, οδηγήθηκε στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης με εντολή του Εισαγγελέα. Ύστερα από έντονη στιχομυθία που είχε με τον εισαγγελέα Πονικής Δίωξης ο τελευταίος διατάξε τη νοσηλεία της στο Ψυχιατρείο.

Προηγουμένως, ο εισαγγελέας άσκησε εις βάρος της ποινική δίωξη για λόγω και έργω εξύβριση και για απειλή.

Το μέτρο του εγκλεισμού είναι επαχθές και για την ίδια και για όσους βρίσκονται γύρω της. Υπάρχει και ένα ανήλικο παιδί, είπε η δικηγόρος της, Ανθούλα Ανάσογλου.

Ειδικότερα, η δικηγόρος της γυναίκας που επιτέθηκε στον κ. Χαρδαλιά, είπε ότι ο εισαγγελέας ζήτησε τη νοσηλεία της στο εφημερεύον ψυχιατρικό νοσοκομείο. «Θέλω να πιστεύω επειδή η επιθυμία της ίδιας είναι να μιλήσει με τον πνευματικό της και να υπάρχει μία ηρεμία και μία συγγνώμη γιατί αυτό το μέτρο του εγκλεισμού είναι επαχθές και για την ίδια και για τους γύρω της. Υπάρχει ένα ανήλικο παιδί, ας το σεβαστούν άπαντες, να τελειώσει εδώ το θέμα με μία συγγνώμη και μία κατανόηση από όλους», τόνισε

Σχετικά Άρθρα

Back to top button