ΑΠΟΨΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΛΑΪΚΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΜΜΑ ”Ο λαός έχασε το Τεκμήριο της Αθωότητας”…

Πως σχολίασε ο Πρόεδρος του ΛΑΪΚΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ το Διάγγελμα του Πρωθυπουργού και την αποδοχή του από τον λαό.

Ανδρέας Ρεντζούλας
Ανδρέας Ρεντζούλας

Ο λαός τεκμαίρεται αθώος, μέχρι την απόδειξη της ενοχής του…έως την ημέρα των εκλογών.

Καμία δικαιολογία, συνοχή και αδράνεια δεν θα αναγνωριστεί ως ελαφρυντικό στον Ελληνικό λαό, από τη νέα Γενιά που θα μας αντικαταστήσει. Τα συνεχή άλματα της τεχνολογίας, μας έδωσαν την δυνατότητα να παραμένουμε σε εγρήγορση, να επικοινωνούμε και να ενημερωνόμαστε. Τα τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης προσφέρουν μόνο εικόνα και ήχο, είναι το λαμπατέρ του δωματίου, ο σύντροφος των μοναχικών, με εξαιρέσεις, τα τηλεοπτικά δίκτυα πολυφωνίας, αποστασιοποιημένα από τον υποβιβασμό της ανθρώπινης οντότητας και του περιπαικτικού τρόπου στις αδυναμίες, της ιδιαιτερότητες και τον φόβο των πολιτών. Από τα πρώτα, μόνο βλέπουμε και ακούμε.

Το διαδίκτυο που εξυπηρετεί εκατομμύρια χρήστες καθημερινά σε ολόκληρο τον κόσμο, έχει την ικανότητα γραπτών και ηχητικών μηνυμάτων, απόψεων, επιλογών και άμεσης ενημέρωσης, με το προτέρημα της υπενθύμισης γεγονότων και την δυνατότητα συμμετοχής και ανταλλαγής απόψεων. Στο Διάγγελμά του ο Πρωθυπουργός, εγκωμιάζοντας το έργο της Κυβέρνηση, έβλεπε τις διαφορές των αριθμητικά ανέργων της Αμερικής σε σχέση με την Ελλάδα και τις ομοιότητες της Ευρώπης με την Χώρα μας, στην κατάρρευση παραγωγής και ζήτησης. Φαντασιοκοπεί, παρηγορώντας τον εαυτό του και τους πολίτες, κρυμμένος πίσω από το γυάλινο πεδίο της τηλεόρασης και το δάχτυλό του.

Ο κ. Μητσοτάκης και αναγκαστικά ο εικονολήπτης, βλέπουν το θωρακισμένο Δημόσιο Σύστημα Υγείας, ενώ ο ηχολήπτης και ο λαός αφουγκράζονταν για να καταλάβουν το λόγο, την αιτία ή τον σκοπό που είχε να το πει. Η χρήση του διαδικτύου είναι εφικτή και ελεύθερη παγκοσμίως…εκεί θα μπορούσε, (αν οι σύμβουλοί του παρέβλεψαν), να έβλεπε την υπό κατάρρευση πορεία του Ελληνικού Χρηματιστηρίου, την αύξηση του Δημοσίου χρέους από 356, σε 362 δις ευρώ το πρώτο τρίμηνο του 2020 και την καταστρεπτική πορεία των μετοχών των Ελληνικών Τραπεζών, πριν αναφερθεί στους εξαιρετικούς για την οικονομία μήνες, Ιανουάριο και Φεβρουάριο και την τροχιά ανάπτυξης της Χώρας, που αιφνιδίως διέκοψε την ορμητική της πορεία, η πανδημία του κορωνοϊού.

Αν η εμπιστοσύνη αντικατέστησε την καχυποψία προσπερνώντας τα εξουθενωτικά μνημονιακά χρόνια διακυβέρνησης της Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ, απαξιώνοντας τα κοινωνικά και εργασιακά κεκτημένα, αδιαφορώντας για χαμένες περιουσίες και πρώτες κατοικίες από πλειστηριασμούς, υπογραφές αποδοχής φιλοξενίας Μεταναστών, μπαράζ οικονομικών σκανδάλων και όλα τα εκτός προγραμμάτων και υποσχέσεων αποκρύπτετε, τότε ο λαός έχασε το Τεκμήριο της Αθωότητας και έγινε συνεργός. Μπερδέψατε τους πολίτες με τα νομίσματα…τους δώσατε την αξία που θέλετε, και την αποδέχτηκαν στην τρέχουσα τιμή και όχι στην πραγματική τους αξία.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close