ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: «Πάρ’ τα μ#ρή, καλά να πάθεις» είπε η μαυροφορεμένη γυναίκα στην 34χρονη

«Θα τη θυμηθώ» είπε η 34χρονη στους αστυνομικούς

«Πάρ’τα μ@@ή, καλά να πάθεις» φέρεται να είπε η μαυροφορεμένη γυναίκα που έριξε βιτριόλι στην άτυχη 34χρονη στην Καλλιθέα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

 


Σύμφωνα με μαρτυρίες την κυνήγησε για λίγα δευτερόλεπτα. «Την ώρα εκείνη που έτρεχε η κοπέλα για το φαρμακείο, βγήκε μια με μαύρα και είπε η κοπέλα πού πήγε;» είπε αυτόπτης μάρτυρας. Η δράστης είχε στήσει καρτέρι καθώς ήξερε τι ώρα φτάνει η 34χρονη στο γραφείο της και φαίνεται να είχε χαρτογραφήσει και τον χώρο.

 

 

Η γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες παραμόνευε στο υπόγειο του κτηρίου όταν είδε το θύμα της να πλησιάζει. Η σήμανση έχει ελέγξει για αποτυπώματα το υπόγειο που κρυβόταν, με τους άνδρες της ασφάλειας να εξετάζουν ότι υλικό έχουν στα χέρια τους. Το μπουκάλι με το υγρό δεν εχει βρεθεί.

«Θα τη θυμηθώ» είπε η 34χρονη στους αστυνομικούς

 


Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλέστηκε ο ΣΚΑΪ, το θύμα της φρικτής επίθεσης ήταν περισσότερο δεκτική στις ερωτήσεις των ανδρών της Ασφάλειας και λιγότερο κατηγορηματική σε σχέση με την χθεσινή, πρώτη, κατάθεσή της.

«Τώρα που θυμάμαι, από τις εικόνες τις επίθεσης, μού φάνηκε γνωστό το πρόσωπό της. προσπαθώ να καταλάβω πού την γνωρίζω. Νομίζω, θα θυμηθώ και θα σας πω» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close