ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΡΟΝΟΪΟΣΤΟΥΡΚΙΑ

“Πολιτισμός” – Δήλωση σοκ από Τούρκο βιολόγο: «Έπρεπε να σκοτώσουμε τους πρώτους ασθενείς στην Κίνα» (vid)

Σοκ έχει προκαλέσει η δήλωση Τούρκου καθηγητή βιολογίας, ο οποίος υποστήριξε ότι προκειμένου να εμποδίσει τους θανάτους που έχουμε σήμερα από την πανδημία του κορονοϊού παγκοσμίως, θα σκότωνε τους πρώτους 50-60 ανθρώπους που νόσησαν από τον ιό στην Κίνα.


 

Ο λόγος για τον καθηγητή βιολογίας Αλί Ντεμιρσόι -άξιο εκπρόσωπο του τουρκικού “πολιτισμού- ο οποίος σε δηλώσεις του στο τουρκικό κανάλι Halk TV υποστήριξε ότι θα σκότωνε τους πρώτους 50-60 ανθρώπους που νόσησαν από τον ιό στην Κίνα, προκειμένου να γλιτώσει από τον θάνατο όλους τους ανθρώπους που έχουν πεθάνει μέχρι σήμερα.

«Αν με ρωτούσατε “αν θα μπορούσαμε να εμποδίσουμε αυτή την επιδημία από την αρχή” η απάντηση είναι “ναι”. Θα μπορούσαμε να την έχουμε αποτρέψει. Εάν πραγματικά μου τηλεφωνούσε κάποιος από την Κίνα που έχει δώσει τον όρκο του Ιπποκράτη και πιστεύει απόλυτα στην επιστήμη και μου έλεγε “βγήκε ένας τέτοιος ιός, τί πρέπει να κάνουμε;” Ξέρετε τι θα έκανα; Ή θα απομόνωνα σε ένα νησί αυτά τα 50-60 άτομα ή θα τους σκότωνα για να εμποδίσω τον θάνατο ενός εκατομμυρίου ανθρώπων», δήλωσε ο καθηγητής.

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του

 

Με πληροφορίες από: newsmaker.news και haberler.com

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close