ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Μόρια: Αλλοδαποί κοροϊδεύουν αστυνομικούς που τους παρακαλούν να σεβαστούν την απαγόρευση κυκλοφορίας

Στη Μόρια της Λέσβου, αλλοδαποί αρνούνται να απομακρυνθούν από περιοχή κοντά στον καταυλισμό καθώς -υποτίθεται- ότι τα μέτρα άσκοπων μετακινήσεων ισχύουν για όλους.

Στο βίντεο όμως φαίνεται πως οι αλλοδαποί μάλλον δεν έχουν.. στείλει μήνυμα στο 13033 και έτσι κλήθηκε η ΕΛ.ΑΣ για να τους παρακαλέσει να αποχωρήσουν. Περιττό να προστεθεί πως οι αλλοδαποί δεν συμμορφώθηκαν. Για πρόστιμο βέβαια ούτε λόγος. Αυτά ισχύουν μάλλον μόνο για τους Έλληνες

Να σημειωθεί πως ο υπουργός   Μετανάστευσης και Ασύλου Ν.Μηταράκης  αναφερόμενος σε όσους σπάνε την καραντίνα σε καταυλισμούς αλλοδαπών, είχε δηλώσει ότι στην αρχή τους στέλνουμε πίσω, χωρίς καμία ποινική διαδικασία, στη συνέχεια όμως λέει αν αυτοί επιμείνουν (σ.σ. δηλαδή πόσες φορές εάν επιμείνουν;) τότε και μόνο τότε θα κινηθεί ποινική διαδικασία!

“Στις λίγες περιπτώσεις που υπάρχουν παραβάσεις (Το βίντεο είναι από μια από αυτές τις… λίγες  περιπτώσεις) Αρχικά επιστρέφουν πίσω, ενώ όσοι επιμένουν να βγουν θα ακολουθηθεί ποινική διαδικασία.


Είμαστε ιδιαίτερα αυστηροί (σ.σ.!) στην τήρηση των μέτρων για την προστασία τόσο των διαμενόντων όσο και της τοπικής κοινωνίας”, είχε πει συγκεκριμένα


ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button