ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣΝΕΑ ΤΑΞΗ

Η ζωή όταν πάρουμε την κάρτα του πολίτη σε ταινία

Καιρός να ξυπνήσουμε

Η ζωή όταν πάρουμε την κάρτα του πολίτη. Με γνωστούς ηθοποιούς έγινε μια ταινία μικρού μήκους που δείχνει πως θα είναι η ζωή αν αποδεχτούμε την κάρτα του πολίτη. Σε αυτή φαίνεται ο έλεγχος και η παρακολούθηση των πολιτών καθώς στερείται η ελευθερία του.


Στην ταινία εμφανίζεται και ο αριθμός 666 τον οποίο θα έχουν οι πολίτες και η επιρροή στην εμφάνιση δαιμόνων μετά την αποδοχή της κάρτας του αντίχριστου αυτού συστήματος.

Παίζουν ο Γιώργος Χρανιώτης ο Σπύρος Μπιμπίλας κ.α.Κοινοποιήστε την ταινία αυτή να προβληματιστούν όλοι περί του ηλεκτρονικού φακελώματος και της ηλεκτρονικής δικτατορίας που έρχεται.

Τον Γιώργο Χρανιώτη, οι οπαδοί της καλής και ποιοτικής τηλεόρασης, τον γνωρίσαμε πολύ πριν την συμμετοχή του στο το Survivor, συγκεκριμένα, πριν από 17 χρόνια, όταν έπαιζε τον αρχιτέκτονα – αμόρε της Ελένης Βλαχάκη στο «Κωνσταντίνου και Ελένης». Οι υποψιασμένοι και πεφωτισμένοι συμπολίτες μας όμως, τον γνώρισαν και τον αποθέωσαν το 2016 (πριν πάει στο Survivor και πάνε όλα στράφι) για τον αγώνα που έδωσε ανοιχτά κατά της Ν.Τ.Π (Νέας, Τάξης, Πραγμάτων), τότε που πρωταγωνίστησε στην, σε μια ταινία Η ζωή όταν πάρουμε την κάρτα του πολίτη. Η ταινία είχε τον τίτλο, «Η ζωή στην Ελλάδα με την κάρτα του πολίτη».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button