ΑΠΟΨΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

”ΚΑΤΗΓΟΡΩ”…

Ο Τμηματάρχης Ελέγχου Χρηματοπιστωτικού Συστήματος του πολιτικού κόμματος Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. κ. Στέφανος Τσίπας
Στέφανος Τσίπας

Σε μετωπική σύγκρουση έρχεται ο Τμηματάρχης Ελέγχου Χρηματοπιστωτικού Συστήματος από το ΛΑΪΚΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΜΜΑ κ. Στέφανος Τσίπας, με τον Πρωθυπουργό της Χώρας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη θέτοντας τους προβληματισμούς του επί τάπητος υπενθυμίζοντας ότι:

Στις 13 Ιανουαρίου 1898 λίγες ημέρες μετά την αθώωση από το Στρατοδικείο του λοχαγού Εστερχάζυ, του πραγματικού ενόχου της προδοσίας, για την οποία είχε καταδικαστεί πριν από τέσσερα (4) χρόνια αδίκως ο Ντρέϋφους, ο Εμίλ Ζολά απηύθυνε εις τον τότε Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας κ. Felix Faure ανοιχτή επιστολή, η οποία δημοσιεύθηκε εις την Εφημερίδα «ΟΡΟΡ» με τον τίτλο «ΚΑΤΗΓΟΡΩ»

Επειδή τα φαινόμενα σήψεως, διαφθοράς και απάτης εις την Πατρίδα μας εν έτει 2020 ξεπέρασαν τα αντίστοιχα εν έτει 1898 εις την Γαλλία, ως σύγχρονος Εμίλ Ζολά και διά τον Ιστορικό του μέλλοντος σας απευθύνω το δικό μου «ΚΑΤΗΓΟΡΩ» διά τα εξής αληθή, πραγματικά και δι’ εγγράφων βεβαίας χρονολογίας αποδεικνυόμενα γεγονότα, τα οποία είναι ήδη γνωστά τόσον εντός όσον και κυρίως εκτός Ελλάδος.

Ο κ. Τσίπας, επικεντρώθηκε στα προαναγγελθέντα στοιχεία βεβαίας χρονολογίας και υπογραμμίζοντας τα στον κ. Μητσοτάκη, συγκεκριμένα είπε…

κ. Πρωθυπουργέ,

Α) Ενώ γνωρίζετε, ότι οι Ισολογισμοί των Ελληνικών Τραπεζών, (ALPHA BANK S.A., ATTICA BANK S.A., BANK OF PIRAEUS S.A., EUROBANK S.A. & NATIONAL BANK OF GREECE S,A,), είναι εν όλω ή εν μέρει ΑΚΥΡΟΙ, επειδή βασίζονται δολίως σε υπολογισμό παράνομων τόκων επί εξυπηρετούμενων και μη δανείων, αντί να προβείτε σε επανακαθορισμό οφειλών και παραδειγματική τιμωρία του Διοικητού της ΤτΕ και των μελών των Δ.Σ. των ανωτέρω Τραπεζών, εν τούτοις προτρέπετε Θεσμικούς Διεθνείς Επενδυτές όπως οι κ.κ. DONALD TRUMP, WILBUR ROSS, BORIS JOHNSON, PREM WATSA, FAIRFAX S.A., JOHN PAULSON, CAL.P.E.R.S S.A. και πολλούς άλλους να επενδύσουν σε Ελληνικές Τραπεζικές Μετοχές. Το φάρμακο για την θεραπεία του «Κορωνα-υϊού» δεν έχει ακόμη ανακαλυφθεί, το φάρμακο όμως σε θέματα (Δ.Ο.Α.) Διεθνούς Οικονομικής Απάτης υπάρχει και λέγεται «ΚΟΥΡΕΜΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΗ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ»

Β) Ενώ γνωρίζετε, ότι η Κα CHRISTINE ODETTE LAGARDE ως Υπουργός των Οικονομικών της Γαλλίας από τις 11.12.2008 εγνώριζε τα ανωτέρω, εν τούτοις επροστάτευσε μόνον τις επενδύσεις της «CREDIT AGRICOLE S.A.» εις την «Εμπορική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε.» και της «SOCIETE GENERALE S.A.» εις την «Γενική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε.» και ουδέν έπραξε διά την προστασία Ελληνικών, Αμερικανικών και Βρετανικών Συνταξιοδοτικών & Ασφαλιστικών Ταμείων – Μετόχων Ελληνικών Τραπεζικών Ιδρυμάτων, που υπέστησαν ούτω ζημίες πολλών δισεκατομμυρίων Ευρώ.

Γ) Ενώ γνωρίζετε τα ανωτέρω, αντί να σταθείτε εις το πλευρό του Πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Boris Johnson, ο οποίος έπραξε παν το δυνατόν ώστε να προστατεύσει την Αγγλική Λίρα, τα Αποθεματικά των Βρετανικών Συνταξιοδοτικών & Ασφαλιστικών Ταμείων και την Οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου κατά της παραβατικής δράσεως της Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τραπέζης), η οποία εγνώριζε τα προαναφερθέντα και παρεσιώπησε Οικονομικά Εγκλήματα, εν τούτοις διοργανώσατε πολυδάπανα συνέδρια στο Λονδίνο, την Νέα Υόρκη και την Ουάσινγκτον με σκοπό να προσελκύσετε «NAIVE INTERNATIONAL INVESTORS»,

Δ) Ενώ γνωρίζετε τόσον εσείς όσον και οι δύο Οικονομικοί σας Σύμβουλοι κ.κ. Μυλωνάκης Γεώργιος & Τζανετάκος Πέτρος, (οι οποίοι και θα κληθούν από τις Αμερικανικές Διωκτικές Αρχές να καταθέσουν), ότι ο κόπος και ο μόχθος κυρίως Ελλήνων, Αμερικανών και Βρετανών Επενδυτών διοχετεύεται ακόμη και σήμερα άνευ εξασφαλίσεων από τις Τράπεζες σε θαλασσοδάνεια προς Ελληνικά Πολιτικά Κόμματα και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, εν τούτοις ουδέν επράξατε, ώστε το πόρισμα του εντίμου Οικονομικού Εισαγγελέως «κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΛΟΥΔΗ» κατά δέκα (10) επίορκων Ταμείων Πολιτικών Κομμάτων και πενήντα (50) επίορκων Τραπεζικών Στελεχών να έλθει εις το φώς (Ακροατήριον).

Άλλωστε πως είναι δυνατόν αυτό να συμβεί, όταν έχετε τοποθετήσει ως Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων τον Αξιότιμο κ. Κώστα Τσιάρα, διακεκριμένο Ιατρό και δη με εξειδίκευση στη Μικρο-Βιολογία, όπως και κατά το παρελθόν, τον κ. Άδωνη Γεωργιάδη, επιτυχημένο επιχειρηματία, στη θέση του Υπουργού Υγείας με αποτέλεσμα το πλεόνασμα αναλώσιμων προϊόντων από την εταιρεία NOVARTIS και ουσιώδη έλλειψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και Μονάδων Εντατικής Θεραπείας.

Κε Πρωθυπουργέ,

Τα φαινόμενα αλαζονείας, υπεροψίας και ναρκισσισμού καταλήγουν σε καταστροφή, τιμωρία και παραδείγματα προς αποφυγή για τις επόμενες γενεές. Τα έχει προφητεύσει με κάθε λεπτομέρεια ο Γέροντας Παϊσιος από τις 23.12.1993 εις το Ησυχαστήριο του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στη Σουρωτή της Θεσσαλονίκης.

Από τα εις χείρας μου Πρωτόκολλα Παραλαβής Επιστολών μου εις το Μέγαρο Μαξίμου αποδεικνύεται, ότι όταν με αγωνία σας ενημέρωνα, ώστε να πάρετε τα απαραίτητα μέτρα προστασίας του Ελληνικού Λαού και όχι μόνον, εσείς παρακολουθούσατε αγώνες Τένις και Μπάσκετ στο Λονδίνο και την Νέα Υόρκη αντίστοιχα, πιστεύοντας, ότι είσθε υπεράνω λιμού, σεισμού και καταποντισμού..

Μετά ταύτα, για να μπορέσω να συνειδητοποιήσω και να αποδεχτώ την ολιγωρία σας, πρέπει να γκρεμίσω την λογική της ιδεολογίας σας και να προσαρμοστώ με την τακτική του ΚΚΕ που σφυρηλατεί με το δρεπάνι και θερίζει με το σφυρί.

Σχολιάστε το άρθρο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close