ΕΝΟΠΛΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ

Συρία: Su-24 βομβάρδισαν εξτρεμιστές που υποστηρίζουν την Τουρκία

Ρωσικά αεροσκάφη Su-24 πραγματοποίησαν αεροπορικές επιδρομές εναντίον εξτρεμιστών που υποστηρίζουν την Τουρκία, γεγονός που επέτρεψε σε συριακά στρατεύματα να αποκρούσουν επιτυχώς όλες τις επιθέσεις, όπως ανακοίνωσε το Ρωσικό Κέντρο Συμφιλίωσης για τη Συρία.

Σύμφωνα με το Κέντρο Συμφιλίωσης, εξτρεμιστές που υποστηρίζουν τη Συρία με την υποστήριξη τουρκικού πυροβολικού, κατόρθωσαν να διασπάσουν την άμυνα του συριακού στρατού στις περιοχές Κμίνας και Ναϊράμπ στην επαρχία Ιντλίμπ.

Τα ρωσικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν βομβαρδισμούς εναντίον των εξτρεμιστών, γεγονός που επέτρεψε στον συριακό στρατό να αποκρούσει όλες τις επιθέσεις, ανέφερε ο ρωσικός στρατός.

«Τα συριακά στρατεύματα κατέστρεψαν ένα τεθωρακισμένο όχημα, έξι οχήματα πεζικού και πέντε φορτηγά που περιείχαν όπλα μεγάλου διαμετρήματος», όπως ανακοινώθηκε.

Το Κέντρο Συμφιλίωσης στη Συρία πρόσθεσε ότι τέσσερις Σύροι στρατιώτες τραυματίστηκαν από το τουρκικό πυροβολικό.

Όπως ανακοίνωσε, η Τουρκία σταμάτησε τους βομβαρδισμούς εναντίον συριακών κυβερνητικών στρατευμάτων όταν η Ρωσία ενημέρωσε την Άγκυρα ότι είχε εντοπίσει από πού έρχονταν τα τουρκικά πυρά.

Σχολιάστε το άρθρο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close