ΑΠΟΨΕΙΣΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

”Ο έχων ώτα ακούειν, ακουέτω”

Το Δημοψήφισμα της Πρωθυπουργού της Σκωτίας κ. Νίκολα Στέρτζον σχολίασε ο Τμηματάρχης Ελέγχου Χρηματοπιστωτικού Συστήματος του Λαϊκού ΕΥρωπαϊκού ΚΟμματος κ. Στέφανος Τσίπας.

Ο Τμηματάρχης Ελέγχου Χρηματοπιστωτικού Συστήματος του πολιτικού κόμματος Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. κ. Στέφανος Τσίπας

Στέφανος Τσίπας

Σε δηλώσεις του ο κ. Τσίπας αναφέρθηκε στην πρόθεση της Πρωθυπουργού της Σκωτίας, να προβεί σε δημοψήφισμα για την ανεξαρτητοποίηση της Σκωτίας από το Brexit και την παραμονή της, στην Ευρωπαϊκή Ένωση, χωρίς την έγκριση της Κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο κ. Τσίπας υποστήριξε, ότι ο Πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας κ. Μπόρις Τζόνσον στην ουσία προστάτεψε την αξιοπρέπεια και το κύρος ενός λαού που ήταν νικητής στον πρώτο και δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, αποφεύγοντας με το Brexit, τον κίνδυνο μιας συντριπτικής ήττας στον τρίτο παγκόσμιο οικονομικό πόλεμο.

Σήμερα η κ. Στέρτζον με το πιθανό δημοψήφισμα, θέτει σε κίνδυνο τον λαό της Σκωτίας, να αντιμετωπίσει τα δεινά που υπέστη ο Ελληνικός λαός σε μια Ευρώπη που ακόμα προσπαθεί να βρει τον βηματισμό της.

Αν η Ευρώπη, που εμείς οραματιζόμαστε, με Αλληλεγγύη, προστασία συνόρων των Κρατών μελών της, Ισοτιμία, Αξιοκρατία, πιστής εποπτεία της εφαρμογής των Κοινοτικών Οδηγιών της και δίκαιο καταμερισμό παραγόμενου πλούτου, εφάρμοζε τους Ευρωπαϊκούς νόμους χωρίς ρίσκα και δοκιμασίες, το δημοψήφισμα της κ. Στέρτζον θα ήταν περιττό, διότι ποτέ ένας καταξιωμένος Πρωθυπουργός δεν θα έθετε θέμα Brexit.

Ο κ. Μπόρις Τζόνσον, ανακαλύπτοντας την πλασματική Οικονομική κατάσταση των Χωρών της ΕΕ η οποία στην ουσία προερχόταν από το Διάτρητο Τραπεζικό Σύστημα που παρουσίαζε και συνεχίζει να παρουσιάζει εικονικές κερδοφορίες στους ισολογισμούς τους, προστάτεψε με το Brexit την Λίρα της Μεγάλης Βρετανίας, τα αποθεματικά των Ασφαλιστικών και Συνταξιοδοτικών Ταμείων του, που επένδυαν με παραπλανητικές πληροφορίες σε μετοχές Ευρωπαϊκών Τραπεζών μετρώντας ανυπολόγιστες ζημιές.
Τις δηλώσεις του έκλεισε ο κ. Τσίπας, απευθυνόμενος στην Πρωθυπουργό της Σκωτίας, με τη φράση…

“Ο έχων ώτα ακούειν, ακουέτω” και όχι
Μωραίνει ο Κύριος ον βούλεται απολέσαι”.

Σχολιάστε το άρθρο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close