ΚΥΠΡΟΣ

Κύπρος: Υπό κράτηση για 8 ημέρες ο διαιτητής Κωνσταντίνου και ο πρόεδρος της Αγίας Νάπας

Ο πρόεδρος της Αγίας Νάπας, Δημήτρης Μασιάς και ο διαιτητής Ανδρέας Κωνσταντίνου θα είναι σε οκταήμερη προσωποκράτηση ως ύποπτοι για χειραγωγημένο αγώνα.


 

Η Αστυνομία προχώρησε, χθες, στη σύλληψη του διαιτητή Αντρέα Κωνσταντίνου, ο οποίος σφύριξε το Οθέλλος – Αγία Νάπα, και του Δημήτρη Μασιά, ο οποίος είναι πρόεδρος της Αγίας Νάπας και πρώην συνάδελφος του Κωνσταντίνου έπειτα από καταγγελίες παικτών των γηπεδούχων για σημένο ματς.

Οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν σήμερα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας ως ύποπτοι για χειραγωγημένο αγώνα και η δικαστής διέταξε οκταήμερη προσωποκράτηση του προέδρου της Αγίας Νάπας, Δημήτρη Μασιά (πρώην διαιτητής) και του διαιτητή της αναμέτρησης Ανδρέα Κωνσταντίνου.

Όπως αναφέρουν στην Κύπρο, η Αστυνομία εξασφάλισε μαρτυρία ότι δέχθηκε τηλεφώνημα από το Δημήτρη Μασιά, ο οποίος του πρόσφερε 10.000 ευρώ για να χαρίσει στην Αγία Νάπα.  Μάλιστα, ο πρόεδρος και πρώην ρέφερι είπε πως εάν δεν συμφωνήσουν θα πιάσει τον διαιτητή και ζήτησε από παίκτη του Οθέλλου, του οποίου είναι ο μάνατζερ, να τον βοηθήσει, αλλά αρνήθηκε.

«Πρέπει να τελειώνουμε επειδή δεν θα ξανά κάνω παιχνίδι Β΄ Κατηγορίας»

Μια καταγγελία ποδοσφαιριστή του Οθέλλου αναφέρει πως παραπονέθηκε στο διαιτητή Αντρέα Κωνσταντίνου, για τις αποφάσεις του και αυτός του απάντησε ότι “Πρέπει να τελειώνουμε επειδή δεν θα ξανά κάνω παιχνίδι Β΄ Κατηγορίας”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close