ΑΠΟΨΕΙΣ

Νέες Επενδυτικές υποσχέσεις από τον Πρωθυπουργό…

Με βαρείς χαρακτηρισμούς και θυμό σχολίασε το ταξίδι του Πρωθυπουργού στη Σαουδική Αραβία, ο Πρόεδρος του πολιτικού κόμματος Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. κ. Ανδρέας Ρεντζούλας μιλώντας στην enantion.gr για τους επενδυτές που προσπαθεί να προσελκύσει η Κυβέρνηση.

Γυρολόγοι προκειμένου να προσεγγίσουμε επενδυτές στην Ελλάδα που ο κ. Μητσοτάκης πιστεύει ότι το επενδυτικό κλίμα έχει βελτιωθεί σημαντικά τους τελευταίους έξι μήνες κάτι που αντανακλάται στις αγορές κεφαλαίου και στο ευρύτερο ενδιαφέρον της Διεθνούς επενδυτικής κοινότητας, όπως υποστήριξε.

Μετά την Αγγλία, Γαλλία, Κίνα και Αμερική, ο Πρωθυπουργός της Χώρας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε τη Σαουδική Αραβία, όπου συναντήθηκε με τον Υπουργό Εμπορίου και Επενδύσεων Majid bion Abdullah AI Qasabi. Ο Πρωθυπουργός μας, θεωρεί ότι η Ελλάδα αποτελεί πρωταρχικό στόχο για
ξένες επενδύσεις, την ώρα που η ανεργία αγγίζει το 14% και ο τζίρος των επιχειρήσεων κατρακυλά καθημερινά.

Το Χ.Α. Αθηνών συνεχώς σε πτώση και η δυνατότητα πληρωμής λογαριασμών ΔΕΚΟ ανύπαρκτη. Για τον νέο πτωχευτικό κώδικα για τους ιδιώτες, έκανε λόγο ο κ. Ρεντζούλας, που καταργεί την προστασία οποιασδήποτε μορφής ακίνητης περιουσίας και ένα Τραπεζικό σύστημα που ευημερεί από τους παράνομους τόκους, τα εικονικά κέρδη στους ισολογισμούς και την συμπαράσταση της Κυβέρνησης σε ότι παρουσιάζει.

Η εξόντωση του Ελληνικού λαού και κλοπή της πρώτης κατοικίας, είναι το μεγαλύτερο επενδυτικό πρόγραμμα της Κυβέρνησης προς τους ξένους επενδυτές.Μπορούν με πολύ λίγα χρήματα να επενδύσουν σε αγορές ακινήτων που θα έχουν χαθεί από Ελληνικές Οικογένειες και αμέσως μετά να αυξηθεί η αντικειμενική αξία αυτών, ώστε να έχουν ένα πολύ καλό αποδοτικό όφελος, την ώρα που τα επιτόκια σε όλο τον κόσμο είναι αρνητικά.

Αυτές είναι οι επενδύσεις που θέλει θα κάνει ο κ. Μητσοτάκης… Ο κ. Ρεντζούλας πιστεύει, ότι όποιος καταφέρει να προστατέψει τον Έλληνα πολίτη από τις Ληστρικές, εξωφρενικές και παράνομες χρεώσεις, φέρνοντας την ευημερία και δίνοντας την δυνατότητα για μια φυσιολογική ζωή, να εξυγιάνει το Φορολογικό και Ασφαλιστικό Σύστημα, οι επενδυτές θα έρθουν μόνοι τους, χωρίς να γινόμαστε γυρολόγοι παρακαλώντας για επενδύσεις σε μια Χώρα που σήμερα ακόμη δεν μπορεί να διαχειριστεί τα εσωτερικά της προβλήματα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button