ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ίδρυση Νέου πολιτικού κόμματος ΑΣΠΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΑΣΠΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝΕνα δικό μας παιδί απο την Πελοπόννησο με καταγωγή απο του Σκληρού Μεσσηνίας και μεγάλη αγάπη για τον ιδιαίτερο τόπο καταγωγής του,και την Πελοπόννησο ίδρυσε το πολιτικό κόμμα 《ΑΣΠΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ》
Την ίδρυση του κόμματος 《ΑΣΠΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 》ανακοίνωσε ο κ Γεωργίου Νικόλαος και πρώην πολιτευτής της Ένωση Κεντρώων.

Την Τρίτη 17/12/2019 ο κύριος Γεωργίου Νικόλαος κατέθεσε πρός τον κ Εισαγγελέα τού Αρείου Πάγου την Αίτηση Ιδρύσεως Πολιτικού Κόμματος,την Ιδρυτική διακήρυξη και το Καταστατικό τού Κόμματος με την ονομασία :
《ΑΣΠΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 》

Η ΑΣΠΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ιδρύεται βάσει του άρθρου 29 του συντάγματος.Είναι κόμμα πολιτικών αρχών, αρχών της δημοκρατίας της δικαιοσύνης και της διαφάνειας.

Η οργάνωση και η δράση του νέου κόμματος εξυπηρετούν την Ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος. Η δράση του και η πολιτική του εδράζεται στο πλαίσιο αρχών που χαράσσονται, σχεδιάζονται και θεσμοθετούνται σύμφωνα με το καταστατικό του. Το κόμμα υποστηρίζει θεσμούς άμεσης Δημοκρατίας όπως το δημοψήφισμα και θα εργαστεί στην ενίσχυση αυτών.

Η ΑΣΠΙΔΑ ΠΟΛΙΤΩΝ θα δημιουργήσει στους πολίτες της Ελλάδας ανεξαρτήτως φύλου, ίσες ευκαιρίες αντιπροσώπευσης στα διοικητικά όργανα τού Κόμματος.Το κόμμα δύναται να συμμετέχει τόσο στις ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΈΣ εκλογές,τόσο στις εκλογές για την ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΊΚΗΣΗ και τις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΈΣ .

Το κόμμα υπόσχεται να υπηρετεί πάντα και μόνο τα αληθινά συμφέροντα του έθνους .Να προασπίζει την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών από εξωτερικούς και εσωτερικούς κινδύνους.Να εργασθεί για να γίνει πράξη η ισότητα των πολιτών απέναντι στους νόμους και ουσιαστική η δυνατότητα συμμετοχής του κάθε πολίτη στις ευκαιρίες κοινωνικής ζωής. Να καταργήσει την οικογενειοκρατία στα πολιτικά αξιώματα και την δια βίου ενασχόληση με την πολιτική ζωή.

Τις επόμενες ημέρες θα δημιουργηθεί η επίσημη σελίδα του κόμματος.

Τέλος ο κύριος Γεωργίου Νικόλαος θέλει να ευχαρίστησή μέσα από την καρδιά τού, τους 204 πολίτες που τον εμπιστεύτηκαν και υπέγραψαν την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος.

Σχολιάστε το άρθρο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close