ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΛΙΒΥΗ

Λιβυκή βουλή σε Αραβικό Σύνδεσμο: «Σας καλούμε να πολεμήσουμε μαζί τον Ερντογάν»

“H Λιβύη θα γίνει ο τάφος του Ερντογάν. Όλα προς τα εκεί συγκλίνουν, καθώς «κατάφερε» να ενώσει τους Άραβες εναντίον του. Η σύγκρουση είναι θέμα ωρών και πρόκειται για μία εξέλιξη που συμφέρει την χώρα μας”
 

Πριν λίγες ώρες, η Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Ασφάλειας της Βουλής των Αντιπροσώπων της Λιβύης που ελέγχεται από το Χαφτάρ, έστειλε επίσημο αίτημα, όπου ζητά από τον Αραβικό Σύνδεσμο να ενεργοποιήσει το στρατιωτικό σκέλος του κατά της επερχόμενης τουρκικής εισβολής στη Λιβύη.

Η Επιτροπή, όπως αναφέρει η επιστολή κάλεσε τον Αραβικό Σύνδεσμο να συγκαλέσει έκτακτο Συμβούλιο, για να συζητηθούν οι προκλήσεις Ερντογάν, τονίζοντας πως η Λιβύη, σαν μέλος του Οργανισμού, έχει δικαίωμα να ζητήσει την άμεση στρατιωτική δράση του Αραβικού Συνδέσμου.

Στην επιστολή αναφέρεται πως θα ζητηθεί να στοχοποιηθούν Τουρκικά πλοία και μαχητικά, όταν αυτά θα παραβιάσουν τα λιβυκά κυριαρχικά δικαιώματα.

Πρόκειται για μία τρομερή εξέλιξη που έχει δύο αναγνώσεις. Είτε θα κάνει πίσω ο Ερντογάν, είτε εάν κάνει το λάθος και μπει στη Λιβύη, τότε θα υποστεί την απόλυτη πανωλεθρία.

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και θα σας ενημερώνουμε.

Δείτε την επιστολή: 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button