ΑΠΟΨΕΙΣ

“Το Δίλημμα του 21ου Αιώνα”

Πρόταση – Λύση, εμπεριστατωμένη, κοστολογημένη και προοδευτική, όπως την ονόμασε, ο Οικονομικός Σύμβουλος του Προέδρου του πολιτικού κόμματος Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. κ. Στέφανος Τσίπας.

Σε πολύωρη συνομιλία του, ο κ. Τσίπας με τον Πρόεδρο του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. κ. Ανδρέα Ρεντζούλα, θέτοντας ζητήματα με επίκεντρο τη Συμφωνία Τουρκίας-Λιβύης και σε συνδυασμό με τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από τις ανεξέλεγκτες μεταναστευτικές ροές, όπως και η Οικονομική κατάσταση της Χώρας, τέθηκαν τα εξής…

Ο ορυκτός πλούτος στην Πατρίδα μας, από το Καστελόριζο έως την Κέρκυρα, αναμφισβήτητα, ξεπερνά τα 30 Τρις ευρώ, έχοντας ως Έθνος ελάχιστες εναλλακτικές λύσεις, ώστε να μπορέσουμε να τον εκμεταλλευτούμε, ανέφερε ο κ. Τσίπας και συνέχισε…

Μία από αυτές, θα ήταν να εκχωρήσουμε αφενός το 80% αυτού του θησαυρού σε Αμερικανικές, Γαλλικές και Ιταλικές εταιρίες και με το υπόλοιπο 20% να αγοράσουμε πολεμικό υλικό από Η.Π.Α., Γαλλία και Ιταλία, εξασφαλίζοντας όμως έτσι, μόνο το βραβείο NOBEL Αφέλειας, 2019.

Η δεύτερη εναλλακτική λύση, θα ήταν να εμπλακούμε σε πόλεμο με την Τουρκία σε Αιγαίο, Θράκη και Κύπρο, οδηγώντας την Πατρίδα μας στη Δυστυχία, την Εξαθλίωση, τον Θάνατο και τον Όλεθρο, προσθέτοντας ακόμα μια πληγή, στην ήδη ταραγμένη περιοχή μας, προς μεγάλη ικανοποίηση εχθρών και φίλων μας.

Η τρίτη εμπεριστατωμένη και κοστολογημένη λύση, θα ήταν να ιδρύσουμε μια εταιρία Greek-Turkis oil company S.A. με 50% ποσοστό από την Ελλάδα, προσφέροντας στην εταιρεία αντιπαροχή τα οικόπεδα προς εξόρυξη του ορυκτού πλούτου και 50% από την Τουρκία, η οποία θα προσφέρει τα γεωτρύπανα, την πλήρη χρηματοδότηση της επένδυσης, την οριστική λύση του Κυπριακού, την Αγία του Θεού Σοφία ως Ορθόδοξο Ναό, την οριστική παύση ροών των παράνομων μεταναστών προς την Χώρα μας, την από κοινού ανοικοδόμηση της Αμμοχώστου και πολλά άλλα.

Κλείνοντας ο κ. Τσίπας, απευθυνόμενος στον Πρόεδρο του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. είπε…

Για την ιστορία, σας αναφέρω ότι στον πρώτο και δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, Γαλλία και Γερμανία, ήσαν θανάσιμοι εχθροί, με εκατομμύρια νεκρούς και καταστροφές ένθεν και ένθεν.

Όταν κατάλαβαν, ότι ως φίλοι και συνεργάτες, είχαν πολλά να κερδίσουν από εμάς, πέτυχαν να είναι εκείνοι που ρυθμίζουν τις τύχες τις δικές μας, πολλών άλλων κρατών στην Ε.Ε. την Ευρωζώνη, την Ε.Κ.Τ., το ΝΑΤΟ το ΔΝΤ και όχι μόνο.

Κύριε Πρόεδρε, ως οικονομικός σας σύμβουλος, στην θέση του Πρωθυπουργού την 4 Δεκεμβρίου στο Λονδίνο, θεωρώ, ότι εμείς με βεβαιότητα στις συζητήσεις με τον Τ. Ερντογάν θα συμφωνούσαμε με την τρίτη, νομίζω καλύτερη και εμπεριστατωμένη λύση, που θα μας οδηγούσε στην απονομή του βραβείου NOBEL Ειρήνης και τους δύο λαούς στην ευμάρια και την Ειρήνη.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close