ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένταξη στο πολιτικό κόμμα Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. του Υποψήφιου βουλευτή Ηρακλείου κ. Γεώργιου Ρομπογιαννάκη

Δελτίο Τύπου του πολιτικού κόμματος Λ.Ε.Υ.Κ.Ο.

Με αίσθημα χαράς ανακοινώνουμε την ένταξη στο πολιτικό κόμμα Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. του Υποψήφιου βουλευτή Ηρακλείου κ. Γεώργιου Ρομπογιαννάκη ως στέλεχος ειδικών καθηκόντων και Γενικό Περιφερειάρχη Κρήτης, Νήσων Νοτίου και Βορείου Αιγαίου.

Ο κ. Ρομπογιαννάκης αποτελεί μια πολιτικοποιημένη προσωπικότητα έμπειρης συμμετοχής του στην ευρύτερη πολιτική, τόσο μέσα από την δραστηριότητά του στον επιχειρηματικό χώρο, όσο και από την συμμετοχή του στις πρόσφατες Εθνικές εκλογές, αλλά και από την πολύχρονη εμπειρία του στην τοπική Αυτοδιοίκηση.

Τον αποδεχόμαστε με την ευχή της εκπλήρωσης όλων των στόχων στον Πατριωτικό μας αγώνα.

Ο Πρόεδρος του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. κ. Ανδρέας Ρεντζούλας συναντήθηκε μαζί του, συζήτησαν τις πολιτικές εξελίξεις και οι δηλώσεις του κ. Ρομπογιαννάκη δείχνουν ότι οι απόψεις του ταυτίζονται με αυτές του Προέδρου του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. τόσο για την ανάταξη της οικονομίας, όσο και για την ανάγκη συγκρότησης ενός μεγάλου διαφορετικού μεταρρυθμιστικού κόμματος.

Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Ρομπογιαννάκης δήλωσε ότι συστρατεύεται με όλες του τις δυνάμεις και καλεί όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες να συνδράμουν στο άνοιγμα μιας νέας σελίδας για την πρόοδο και την ευημερία της Πατρίδας μας και όλων των Ελλήνων πολιτών.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close