ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνελήφθη αστυνομικός που έκαψε την Ελλ. Σημαία «για να εκδικηθεί την ακροδεξιά»!

Το περιστατικό συνέβη στα Πατήσια κοντά στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας, όπου γινόταν πανηγύρι και περίοικοι κάλεσαν την Αστυνομία, όταν είδαν τον άντρα να πετάει στον δρόμο μία ελληνική σημαία και να της βάζει φωτιά


 

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν προς μεγάλη τους έκπληξη πως ο δράστης ήταν συνάδελφός τους και προχώρησαν στην σύλληψή του με την διαδικασία του αυτοφώρου, ενώ θα γίνει και ΕΔΕ σε βάρος του.

Πρόκειται για έναν 43χρονο αστυνομικό που υπηρετεί σε αστυνομικό τμήμα της Βορειοανατολικής Αττικής και ο οποίος οδηγήθηκε για «προσβολή συμβόλων ιδιαίτερης εθνικής σημασίας» στο αυτόφωρο, ενώ διετάχθη Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος του.

Οι πληροφορίες του αστ. ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο εν λόγω αστυνομικός είπε στους συναδέλφους του ότι “έκαψε τη σημαία για να εκδικηθεί την ακροδεξιά και να στείλει μήνυμα“.

 

Σε περίπτωση που τις απόψεις του συγκεκριμένου ασπάζονται και άλλοι μέσα στην ΕΛ.ΑΣ. τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, άλλωστε δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τα «Βούλγαροι» που ακούστηκαν από μερίδα των Σωμάτων Ασφαλείας εναντίον των διαδηλωτών στα συλλαλητήρια για τη Συμφωνία των Πρεσπών, στη Θεσσαλονίκη


“Ουδεμία έκπληξις..Όταν η κοινωνία σαπίζει, την σαπίλα θα την βρεις ΠΑΝΤΟΥ ..”

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close