ΑΠΟΨΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

”Σε πλήρη Αποσύνθεση…η Σύνθεση της Κυβέρνησης” υποστηρίζει ο Πρόεδρος του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο.

ο Πρόεδρος του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο.
ο Πρόεδρος του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο.
Ο Πρόεδρος του πολιτικού κόμματος Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. κ. Ανδρέας Ρεντζούλας σε δηλώσεις του, υποστήριξε ότι η Κυβέρνηση βρίσκεται σε πλήρη αποσύνθεση και οδεύει να παίξει σε μια ζαριά της ύστατης στιγμής των τελικών πράξεων παραχώρησης του Αιγαίου, με καταστροφικές για τη Χώρα μας συνέπειες.
Ο απόλυτος διασυρμός της Ελληνικής διπλωματίας, κ. Μητσοτάκη… ενώ μας παρουσιάζεται επιτυχημένη την τετράμηνη διακυβέρνηση της Χώρας.

Η Τουρκία και η Διεθνώς αναγνωρισμένη κυβέρνηση της Λιβύης, υπέγραψαν συμφωνία για την οριοθέτηση θαλάσσιων ζωνών στην Μεσόγειο και στον Αμυντικό τομέα, με αποτέλεσμα να είναι η αναγνώριση των δικαιωμάτων της Άγκυρας στο Αιγαίο και την Μεσόγειο, με τον κ. Δένδια να σχολιάζει απλά, ότι η επιστολή του Τούρκου μόνιμου αντιπροσώπου στα Ηνωμένα Έθνη, είναι στα όρια της φαιδρότητας.
Ανύπαρκτες οι ενέργειες του Υπουργείου Εξωτερικών κ. Πρωθυπουργέ, παρ’ ότι γνωρίζατε ότι η Τουρκία είχε υποβάλει πολύ νωρίτερα προτάσεις στη Λιβύη για οριοθέτηση θαλάσσιων ζωνών.

Ο κ. Ρεντζούλας επισήμανε, ότι το πολυδιαφημισμένο Συνέδριο της Ν.Δ. δεν θα λύσει ένα πρόβλημα που παρέλειψαν να δώσουν την δέουσα σοβαρότητα και το κεντρικό σύνθημα της Ν.Δ ”το μέλλον αρχίζει τώρα” δεν είναι αντάξιο με τα σοβαρά προβλήματα της Χώρας μας.

Εκμηδένισαν την εμπιστοσύνη του λαού, παραπλανώντας και αποπροσανατολίζοντας την κοινή γνώμη και δημιούργησαν σκοπίμως, μια πλάνη, για καθαρά πολιτικούς λόγους.

Το χειροκρότημα που λαμβάνει από τους πιστούς, του κόμματός του ο κ. Μητσοτάκης όταν ανεβάζεται τους τόνους, δεν λύνει τα προβλήματα της Ασφάλειας στη Χώρα μας, που τα αντιμετωπίζει ως ρουτίνα. Εστιάζει στις ήδη δρομολογημένες προσλήψεις νέων δημοσίων υπαλλήλων, ώστε να έχει την εξασφάλιση ψήφων αγνοώντας το γεγονός ότι η Τουρκία δημιούργησε ήδη συμμάχους και θα είναι πολύ γρήγορα στο Αιγαίο. Υποτιμά το γεγονός ότι οι προσφυγικές ροές έχουν δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στη Χώρα μας και η ασφυξία στα νησιά συνεχίζεται, ενώ ο αριθμός των αιτούντων άσυλο, φτάνει στους 40.000 και ήδη βρίσκετε αντιμέτωπος με τη δυσαρέσκεια τοπικών κοινωνιών που τον είχαν εμπιστευτεί πριν λίγους μήνες. Στην προσπάθειά του να κερδίσει την αναγνώριση, πείθει ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό πως δεν μπορεί να υπάρχει, χωρίς να ικανοποιείται η ανάγκη του, να τον θαυμάζουν.

Η ανάδειξη της πετυχημένης πορείας της διακυβέρνησης του αυτούς τους μήνες, λειτουργεί εις βάρος των Ελλήνων πολιτών με σύμμαχο τα ΜΜΕ που τροφοδοτούν, αναπαράγουν και πληθαίνουν το ελάχιστο, έως ανύπαρκτο έμπρακτο έργο του, αφιερώνοντας ώρες ολόκληρες στην εικονική πραγματικότητα, προσφέροντας φθηνό μαζικό θέαμα που καλύπτει τις ανάγκες μιας κοινωνίας της μάζας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close