ΑΠΟΨΕΙΣΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βιώσιμη Ανάπτυξη…!!!

Ο Πρόεδρος του πολιτικού κόμματος Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. κ. Ανδρέας Ρεντζούλας, σε σημερινές του δηλώσεις για την Βιώσιμη Ανάπτυξη, όπως παρουσίασε ο Πρωθυπουργός στην επίσκεψή του στην Κροατία, υποστήριξε λέγοντας…

Επιβεβαιωμένος από την καθημερινότητα, τον αναβρασμό, την αγανάκτηση των πολιτών και την δυσαρέσκεια, που προκαλείται από τις αποτυχημένες προσπάθειες της Κυβέρνησης, συμπεραίνω ότι ο χλευασμός και η ειρωνεία του κ. Μητσοτάκη, είναι ένας τρόπος αντιμετώπισης των αντιφάσεων και των αντινομιών,… είναι ένας τρόπος αναζήτησης εναλλακτικών, μπροστά στα μεγάλα αδιέξοδα που οδηγούν τη Χώρα μας στην καταστροφή.

Η Ελλάδα μπήκε στο δρόμο της βιώσιμης Ανάπτυξης, είπε ο κ. Μητσοτάκης κατά την διάρκεια της συνάντησής του με τον Κροάτη ομόλογό του Αντρέι Πλένκοβιτς.

Βιώσιμη Ανάπτυξη με τον Γενικό Δείκτη του Χρηματιστήριο Αθηνών να βρίσκεται στις 883 Μονάδες με απώλειες -0,81%, τις Τράπεζες με μέσο όρο απωλειών -2% και ακόμη στην αναμονή των επενδυτών…!!!
κ. Μητσοτάκη…
Με το προσχέδιο του προϋπολογισμού του 2020 να παρουσιάζει υπερπλεόνασμα περί των 400 εκατ. ευρώ, περιλαμβάνοντας φοροελαφρύνσεις ύψους 1,2 δις ευρώ, με απλήρωτες τις υποχρεώσεις του δημοσίου προς τους ιδιώτες…
Με τους πολίτες να έχουν στις τρέχουσες μηνιαίες υποχρεώσεις τους την δόση της ρύθμισης της Α.Α.Δ.Ε. την δόση της ρύθμισης της ΔΕΗ, τον τρέχον λογαριασμό της ΔΕΗ, την δόση της ρύθμισης του τραπεζικού τους δανείου, την δόση της τακτοποίησης τυχών αυθαιρέτου, την δόση για την προστασία της πρώτης κατοικίας, την πληρωμή ΕΝΦΙΑ, τα τέλη κυκλοφορίας, το ενοίκιο, την ΕΥΔΑΠ, τον ΟΤΕ, τα δίδακτρα των παιδιών τους, τις ασφαλιστικές τους καλύψεις και την αντιμετώπιση του Προσφυγικού – Μεταναστευτικού, με τον φόβο όχι μόνο των ανεξέλεγκτων ροών, αλλά και την αντιμετώπιση πιθανόν λοιμωδών νοσημάτων, όπως και την προστασία τους από τυχών επιθετικές συμπεριφορές…
Με εικονικούς ισολογισμούς του Τραπεζικού Συστήματος, την κάλυψη της παραβατικής δραστηριότητας των Τραπεζών που αποφέρουν εικονικά κέρδη και με τις συμφωνίες της Κίνας, δεν είναι, όχι ο σωστός δρόμος βιώσιμης Ανάπτυξης, αλλά ούτε καν το σοκάκι αναπτυξιακής αντίληψης μιας Χώρας σύγχρονης και δημοκρατικής.
Ο κ. Ρεντζούλας συνέχισε μιλώντας για τον Αναπτυξιακός στόχο, λέγοντας ότι είναι Εθνικός στόχος και οι Αναπτυξιακές πολιτικές, είναι πολιτικές Εθνικού χαρακτήρα, οραματικών επιδιώξεων με ρεαλιστικές πρακτικές.

Όταν δείτε κ. Μητσοτάκη Συνταξιοδοτικά και Ασφαλιστικά ταμεία από Αμερική και Αγγλία να αγοράζουν Μετοχές Ελληνικών Τραπεζών, όταν δείτε πινακίδες Τραπεζών ”Credit Agricole” ”Deutsche Bank” – ”Barclays” – ”Citibank”, Όταν σταματήσουν οι παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη με χαρακτηρισμούς δικοί σας και δικοί τους και όταν οι Διεθνής Διαγωνισμοί γίνονται με κριτήρια κατακύρωσης χαμηλότερης τιμής και αξιόπιστης εργασίας, αντί με κριτήριο μεγαλύτερης προμήθειας, τότε μόνο θα μπορείτε να μιλάτε για βιώσιμη Ανάπτυξη κύριε Πρωθυπουργέ.
Αποβάλετε από το μυαλό σας ότι προσωπικότητες όπως ο Ε. Μακρόν, Ν. Τράμπ, Μ. Τζόνσον, Κ. Λαγκάρντ που θέλουν να ενημερωθούν για την πραγματική ή εικονική βιώσιμη Ανάπτυξη στην Ελλάδα, περιμένουν να ενημερωθούν από την εκάστοτε Κυβέρνηση, διότι οι πηγές τους βρίσκονται αλλού, όπως γνωρίζετε…και τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται κ. Πρωθυπουργέ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button