ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

Αυτή είναι η συμμορία των Αλγερινομαροκινών «προσφύγων» που είχαν σπείρει τον τρόμο στο κέντρο της Αθήνας

Ακόμη μια εγκληματική συμμορία αλλοδαπών που εισέβαλλαν στην Ελλάδα από τον αφύλαχτο Έβρο ή τα νησιά του Α.Αιγαίου ως «πρόσφυγες» και που είχαν σκορπίσει τον τρόμο στο κέντρο της Αθήνας εξάρθρωσε η ΕΛΑΣ.

 


 

Πρόκειται για άτομα από τη βόρεια Αφρική, Αλγερία, Μαρόκο ή ακόμα και Λιβύη, αν και κανείς δεν γνωρίζει τα πραγματικά τους στοιχεία αφού μιας και ήμαστε “μπάτε σκύλοι αλέστε”, δίνουν ότι ονόματα και χώρες προέλευσης θέλουν!

Ακόμη στην ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ δεν έχει ιδέα για το ποιοι πραγματικά είναι!

Αφού ήρθαν στην Τουρκία με φτηνές πτήσεις τσάρτερ και τουριστική βίζα στη συνέχεια, απλώς πέρασαν τον Έβρο ή τα νησιά με τις γνωστές διαδικασίες μπαίνοντας σε μια διαλυμένη χώρα, για πλιάτσικο, την οποία αντιμετωπίζουν ως μη-χώρα.

Άγνωστο πως πήραν άδεια παραμονής στη «χώρα» ή τουλάχιστον κατάφεραν να «απεγκλωβιστούν» από τα νησιά στο πλαίσιο των γνωστών επιχειρήσεων «αποσυμφόρησης» οι αλλοδαποί ξεκίνησαν να ληστεύουν ανύποπτους πολίτες στο κέντρο.

Η συμμορία των αλλοδαπών, από τις εκατοντάδες που δρουν στην ανοχύρωτη Ελλάδα, είχε διαπράξει περισσότερες από 100 ληστείες και κλοπές στο κέντρο της Αθήνας, από τον Μάρτιο του 2019 και δραστηριοποιούνταν κυρίως στις περιοχές του Συντάγματος, της Ακρόπολης, των Εξαρχείων, της Ομόνοιας και του Νέου Κόσμου, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Μετά την αφαίρεση των αντικειμένων, απομακρύνονταν από το σημείο με γρήγορες κινήσεις και παρέδιδαν αμέσως τα κλοπιμαία σε συνεργό τους, που δεν είχε εμπλακεί στην κλοπή ή τη ληστεία.

Τα κλοπιμαία τα διοχέτευαν σε δίκτυο κλεπταποδόχων, το οποίο είχαν αναπτύξει, 7 από τους οποίους περιλαμβάνονται στους συλληφθέντες. Μάλιστα, στο πλαίσιο της έρευνας εξακριβώθηκε πλήρως η διαδικασία διοχέτευσης των κλοπιμαίων από τους φυσικούς αυτουργούς στους κλεπταποδόχους, σε συγκεκριμένους χώρους στο κέντρο της Αθήνας.

Στις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 169 κινητά τηλέφωνα, 53 ηλεκτρονικές συσκευές tablet, 228 εξαρτήματα κινητών τηλεφώνων, 16 μαχαίρια, πτυσσόμενα στιλέτα και σουγιάδες, 115 κάρτες SIM,χρηματικό ποσό 1.790 ευρώ, 2 τηλεοράσεις και πλήθος κοσμημάτων.

Δείτε τους γιατί πιθανότατα θα τους ξαναδείτε αφού ουδείς εξ αυτών πρόκειται να απελαθεί.

Αντίθετα μετά από μια σύντομη παραμονή στις φυλακές θα αφεθούν ελεύθεροι με τους γνωστούς «περιοριστικούς» όρους.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους συλληφθέντες:


(επ) CHARAFE ή MESSAI (ον) MESSAI ή CHARAF ή CHARFELDINNE του TOYFUK ή TOFEK ή FAWFIK και της SAMIYA ή SAMIA ή GAMIA, γεν. 1994, 1995, 1996 1997 ή 1998 στην Αλγερία ή στην Λιβύη, ή Μαρόκο.


(επ) MUSTAFA ή ABU ABAS (ον) ABAS ABU ή MUSTAFA του AHMET AHMED AHMAD και της AISHA ή AICHA ή AISA, γεν. 1990 στο Μαρόκο


(επ) KARMODA ή MIRE ή REFSI ή ABDELHAMID ή KARMOD ή KARMUT (ον) MIRI ή ARMOUDA ή EL HACHEMI ή AMIN ή MIRI του AHMED ή AHMAD και της HOPIYA ή HOURA ή NASIRA ή MARIA ή HORIA, γεν. 1986, ή 1987, ή 1988, 1989, ή 1990 ή 1987 στην Αλγερία,


(επ) ΑΒ DIKADIR ή MOHAMED ή AMDIKADIR ή ABDUL KADI ή BOUNIHI (ον) MOHAMED ή ABDULKADI ή AMDMADIR ή MOHAMED ή KARIM του AMIN ή ABDALKADIR και της HAIRA ή KAGRHAM, γεν. 1983 στην Αλγερία,


(επ) MOHAMAID ή ABUTAIRO ή MOAHMED ή MOHAMAD ή MOHAMMAD ή MOHAMAID (ον) SAMIR ή MISIR ή ABOUTAYROU ή SAMI ABOUTAYROU του MESIR MOHAMED MECHIR MOSHIR και της LEYLA ή LAILA ή LAYLA, γεν. 1986 στην Αλγερία,

και οι:


(επ) IZAKE ή IZAK ή ESAK ή ISAK ή GALLEGOS DOMINGUES ή NIEVES (ον) YASIN ή JOSE IGNACIO ή ANTONIO JESUS του KADOUR ή PAKO και της HADA ή MARIA, γεν. 1960 ή 1963 στην Αλγερία,


(επ) ZEKRAOUI (ον) MOHAMED του DJELLOUL και της ELBAHDJA, γεν. 1980 στην Αλγερία,


(επ) ABDALLAH (ον) KHALILI του ALI και της OM – YASSER, γεν. 1990 στην Αλγερία,


(επ) GUENZET (ον) WAIL του DJAMAL και της HAKIMA, γεν. 1998 στην Αλγερία,

(επ) MAHMOOD ή MAHMOOD ή YASSINE (ον) YASSIR ή YASSIN ή MAHMAOUD ή MAHMOOD του AHMAD SAID και της FATIMA ή KHADIGA ή KHADIJA, γεν.1998 ή 1999 στο Μαρόκο

17 Comments

 1. Έξω από την Πατρίδα εδώ και τώρα οπου να είναι σε μια έρημο ακτή της Β.Αφρικης και μόνοι τους θα εύρουν το μέρος τους ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΙΣΗ ΔΙΑ ΝΑΞΕΜΠΕΡΔΕΜΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ .

  1. Αδυνατον να τους πολεμήσουμε αν δεν χρησιμοποιησουμε τα δικα τους οπλα. Εγκλεισμος επ’ αόριστον. Οταν θυμηθουν απο που καταγονται, λεπτομερης καταγραφή των βιομετρικών τους χαρακτηριστικών και διευκολυνση για επαναπατρισμο με την διευκρίνηση πως ειναι πλεον καταζητουμενοι για τα εδω εγκλήματα, τα οποια θα πληρωσουν με το παραπανω αν επιχειρησουν επανείσοδο. Η δική μας προσήλωση στην δικονομια μας τους ευνοεί. Ειδικα για αυτους θα πρεπει να υπαρχει εξαιρετικη αντιμετωπιση…..
   Η βια δεν αντιμετωπιζεται με λογική ή νομοτυπια, αντιμετωπιζεται με ιση βια τουλαχιστον. Ειναι η μονη γλωσσα που εμαθαν ποτε. Δεν μπαινεις στο κλουβι του λιονταριου, δηλωνοντας φιλοζωος, και να ελπιζεις να γλυτωσεις.
   Και κατι ακομη : οταν σπασουν τα υδραυλικα και πλυμηρισει το σπιτι, δεν ασχολεισαι με το να ανοιγεις τα παραθυρα να φυγει η υγρασια πριν κλεισεις τον γενικο και φτιαξεις την διαρροη……

 2. Αδυνατον να τους πολεμήσουμε αν δεν χρησιμοποιησουμε τα δικα τους οπλα. Εγκλεισμος επ’ αόριστον. Οταν θυμηθουν απο που καταγονται, λεπτομερης καταγραφή των βιομετρικών τους χαρακτηριστικών και διευκολυνση για επαναπατρισμο με την διευκρίνηση πως ειναι πλεον καταζητουμενοι για τα εδω εγκλήματα, τα οποια θα πληρωσουν με το παραπανω αν επιχειρησουν επανείσοδο.

 3. Εάν δεν τιμωρηθούν παραδειγματικά.θα εξακολουθούν να κάνουν το ίδιο χωρίς καμμιά αμφιβολία . Η ατιμωρησία μητέρα καθε παραβατικότητας.

 4. Εγώ λέω πλέον να έχει το ελεύθερο η αστυνομία.να τουσ πιάνει,μετά να τουσ σαπίζει στο ξυλο.,σπάσιμο κοκκαλα κλπ.μετα ας τους αφήσει ελεύθερους.μια δύο τρεις που θα πάει θα ξεκουμπιστουν.

 5. Διώξτε αυτα τα σκουπίδια απο την.Αθηνα
  Κλοπές ληστείες και δισρρήξεις σε καθημερινή βσση
  Ποινές χωρίς μετστροπξ
  Πάντοτεεχουν.μαζι τους μαχαιρι
  Ακρως επικίνδυνοι για την.δημόσια ταξη και ασφάλεια
  Χρειαζονται αυστηρή παραδειγματική τιμωρία
  Διοικητικη απέλαση ισόβια.
  Επαναπατρισμός.
  Κακώς άλλαξε η δικσστική απέλαση

 6. Πως φτάσαμε σε αυτή την οικτρή κατάσταση; Πως ανεχτήκαμε και ανεχόμαστε την καταστροφή της Ελλάδας μας; Τι παράνοια μας κυβερνά και έχουμε βαλθεί να κάνουμε τα παιδιά μας σκλάβους στην ισλαμική επέλαση; Αν συνεχίσουμε έτσι, το τέλος μας είναι βέβαιο.

 7. φωτιά και τσεκούρι στους άπιστους ! προσωπικά αν μπει κανένας σπίτι μου και τον φάω δεν θα τον βρεί κανείς!

 8. Κολομβίανίκη γραβάτα σε αυτούς τους κόβεις το λαρύγγι και τους τραβάς τη γλώσσα μέσα από το λαρύγγι και έτσι γίνεται γραβάτα,και πρώτη σελίδα στα πρωϊνή νέα.

 9. Αφού θέλουν Σαρία στην Ευρώπη, ας τους επιβάλουν ότι προβλέπει η Σαρία για κλέφτες.

 10. Μπράβο ρε αδερφέ όπως τα λες είναι. Δεν είναι όλοι αξιοι πολιτισμένης μεταχειρησης.

 11. ο εγκλεισμος ειναι κοστοβορος και αναποτελεσματικος….
  απλουστερη λυση ειναι μια :
  Αλυσιδιτσα στον καθενα στο ποδαρακι , κασμαδακι στο χερακι και ολοι στη σειρα να δουλευουν ανοιγοντας δρομους, σκαβοντας σηραγγες κλπ
  Εργασια και Χαρα λοιπον
  Κανενας εγκλεισμος
  κι οσο αντεξουν
  Ουτε ξερονησια,ουτε “κλειστες δομες”
  ουτε τσαμπα μασα ξαπλα και μαστουρα
  Ετσι κοβονται οι ροες-ΑΝ θελουμε
  ολα τ αλλα ειναι παραμυθακια…

Σχολιάστε το άρθρο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close