ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ…βλέπει ο Στέφανος Τσίπας ”Τμηματάρχης Ελέγχου Χρηματοπιστωτικού Συστήματος” του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο.

Στέφανος Τσίπας
Στέφανος Τσίπας
Τμηματάρχης Ελέγχου Χρηματοπιστωτικού Συστήματος
του Πολιτικού Κόμματος Λ.Ε.Υ.Κ.Ο.
Ως ”Εθνική Τραγωδία” χαρακτήρισε ο Τμηματάρχης Ελέγχου Χρηματοπιστωτικού Συστήματος του πολιτικού κόμματος Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. κ. Στέφανος Τσίπας την παρασιώπηση της Κυβέρνησης, στις παράνομες δραστηριότητες των Τραπεζικών Πιστωτικών Ιδρυμάτων που συνεχίζουν να κερδοσκοπούν ανεξέλεγκτα ενάντια των Δανειοληπτών εξυπηρετούμενων και μη Δανείων.

Συγκεκριμένα ο κ. Τσίπας σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην συντεχνιακή πολιτική του κ. Μητσοτάκη, που ως Πρωθυπουργός, Κράτους μέλους της Ευρωζώνης, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ και με ευδόκιμη Διεθνή Τραπεζική εμπειρία, ισχυρίζεται ότι το έτος αποτελείται από 360 ημέρες, γεγονός που από τις Διεθνείς Αγορές ερμηνεύεται ως συνέργεια σε πράξεις Τραπεζικής κακουργηματικής απάτης και Τοκογλυφίας και όχι σε άγνοια ή αφέλεια ενός απλά, άπειρου Πρωθυπουργού.

Καταιγιστικός ο κ. Στέφανος Τσίπας και απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό και τους Συμβούλους του, για το σχέδιο ”ΗΡΑΚΛΗΣ” ή το σχέδιο ”ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ” που το παρουσιάζουν ως ενδεδειγμένη λύση, λέει ότι επιδιώκουν απλά να μας χρεώσουν με μια περαιτέρω Τραπεζική Οικονομική καταστροφή που θα είναι το αποτέλεσμα μιας επερχόμενης Εθνικής Τραγωδίας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close