ΑΛΒΑΝΙΑΒ.ΗΠΕΙΡΟΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ντρίταν Χίλα: O Κατσίφας εκτελέστηκε κατόπιν αιτήματος της Ελληνικής Αστυνομίας! – VIDEO

“ΤΟ ΥΠ.ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟ Η ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ Η ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ! – ΚΑΘΕ ΣΙΩΠΗ & ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΜΟΝΟ ΕΝΟΧΗ ΔΕΙΧΝΕΙ!”
Σε μια σοβαρή αποκάλυψη προχώρησε Αλβανός δημοσιογράφος σε εκπομπή της αλβανικής τηλεόρασης, αναφορικά με τις συνθήκες θανάτου του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Όπως είπε ο Ντρίταν Χίλα, δημοσιογράφος και οικοδεσπότης της εκπομπής «Αρένα», ο Κωσταντίνος Κατσίφας σκοτώθηκε κατόπιν αιτήματος της Ελληνικής Αστυνομίας!

Η δήλωση έγινε κατά τη διάρκεια της εκπομπής «360 Μοίρες» όπου ο Χίλα είπε ότι κάποιος από την  Ελληνική Αστυνομία κάλεσε τον Αλβανό Αστυνομικό Διευθυντή, ζητώντας να εκτελέσουν τον Κατσίφα.

Χίλα: «Δεδομένου ότι το βάρος μας στο ΝΑΤΟ με αυτό της Ελλάδας δεν είναι το ίδιο, ενδιαφερόμαστε για μια πολιτική συνεργασίας.»

Ζέγι: Συνεχίζει αυτή η συνεργασία;

Χίλα: «Ξέρεις ότι ο Κατσιφάς σκοτώθηκε κατόπιν αιτήματος της ελληνικής αστυνομίας που δεν ήθελε να περάσει στην επικράτειά τους, οπότε για αυτό δε διαμαρτύρεται η Ελλάδα. Πήρε τον Αστυνομικό Διευθυντή μας και του είπε, παρακαλώ εκτελέστε τον, δεν ξέρουμε τι να κάνουμε.»

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button