ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πανελλήνια οργή για τις «αναρχοκλώσσες» που λέρωσαν την παρέλαση!

Γιάννης Βούρος: «Γελοία υποκείμενα»

«Για να είναι ελεύθερες να κάνουν τις αναρχοηλιθιότητες τους αυτές οι κλώσσες, κάποιοι χύσανε το αίμα τους τότε. Αλλά προφανώς αυτές την λέξη “χύσανε” έχουνε μάθει να την αντιλαμβάνονται αλλιώς από το περιβάλλον που τις ανέθρεψαν τα ρεμάλια οι γονείς τους… »


 

Κατά την διάρκεια της μαθητικής παρέλασης στο κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, μια περίεργη ομάδα από κοπέλες υποδυόμενες τις μαθήτριες, όταν έφτασαν στο σημείο της εξέδρας των επισήμων «παρέλασαν» όπως βλέπετε στο βίντεο που ακολουθεί:

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Fx-news, οι κοπέλες που «παρέλασαν» δεν έχουν καμία σχέση με τα σχολεία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας! 

Παρεισέφρησαν ανάμεσα στα γκρουπ μαθητών του 3ου Γυμνασίου Νέας Φιλαδέλφειας & του Γενικού Λυκείου Νέας Χαλκηδόνας λίγο πριν τα σχολεία φτάσουν στην κεντρική πλατεία που βρισκόταν η εξέδρα των επισήμων. Με την κοπέλα στο κέντρο της πρώτης σειράς να κρατά την ελληνική σημαία και να είναι η μόνη που δεν έκανε αλλοπρόσαλλες κινήσεις, οι υπόλοιπες κοπέλες έκαναν μιμήσεις, με διαφορετικό μοτίβο η κάθε μια. Από μίμηση αναπήρου έως και μίμηση πτηνού και μάλιστα αν παρατηρήσετε στο βίντεο έβγαζαν κραυγές πτηνών!!! Παρατηρήθηκε μάλιστα ότι καμία από τις κοπέλες δεν γελούσε ή δεν έκανε «χαβαλέ»! Ήταν οργανωμένο και καλά προετοιμασμένο «σκετς»!

Οι κοπέλες «λέρωσαν» τον εορτασμό της εθνικής μας εορτής . Και από τον ντόρο γίνεται σε σάιτς, κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας και από τα τηλέφωνα που δέχονται μεγάλα ΜΜΕ, το γεγονός έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις. Κάτι που προφανώς επιδίωκαν αυτές που προχώρησαν στην συγκεκριμένη ενέργεια…

Ο δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος, καταφέρθηκε εναντίον των κοριτσιών με βαρύτατους χαρακτηρισμούς, χαρακτηρίζοντάς τες δικαίως «γελοία υποκείμενα», ενώ σημειώνει πως έχει ξεκινήσει η «ταυτοποίηση αυτών των αξιολύπητων νεαρών κοριτσιών»:

Δυστυχώς τη χθεσινή μεγαλειώδη επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον Δήμο μας, της Ν. Φιλαδέλφειας- Ν. Χαλκηδόνας στιγμάτισε μια μικρή μερίδα γελοίων υποκειμένων χλευάζοντας και προσβάλλοντας τη μνήμη των πεσόντων στο έπος του ’40 και μάλιστα υπό τη σκέπη της ελληνικής σημαίας. Τα άτομα αυτά φορώντας στολή παρέλασης παρεισέφρησαν από κάποιο στενό της Λεωφόρου Δεκελείας ανάμεσα στα σχολεία της πόλης που παρήλαυναν κανονικά. Η ταυτοποίηση αυτών των αξιολύπητων νεαρών κοριτσιών έχει ξεκινήσει καθώς ο Δήμος υποχρεούται να υπερασπιστεί στο ακέραιο την αξιοπρέπειά του.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button