ΕΝΟΠΛΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣΥΡΙΑ

Πληθαίνουν οι καταγγελίες κατά της Τουρκίας για ρίψη βομβών λευκού φωσφόρου κατά αμάχων

Φυγαδεύουν δολοφόνους του ISIS στην Τουρκία (Βίντεο)

Ο Οργανισμός για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων (OPCW) ανακοίνωσε ότι «συλλέγει πληροφορίες» σχετικά με πιθανή χρήση χημικών όπλων» μετά από αναφορές ότι οι τουρκικές δυνάμεις βομβαρδίζουν αμάχους με λευκό φωσφόρο κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, έγραψε ο Guardian .


 

 

Παρά την αμερικανική διαμεσολάβηση για 120 ώρες κατάπαυση του πυρός μεταξύ της Τουρκίας και των συριακών δημοκρατικών δυνάμεων της Συρίας, που ανακοινώθηκε από τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Μάικ Πενς,  πηγές των μέσων ενημέρωσης ανέφεραν ότι οι μάχες συνεχίζονται, με ανησυχητικές εικόνες που δείχνουν «καμένα» παιδιά  κατά τις τουρκικές επιθέσεις στο βόρεια Συρία.

Μία από τις εικόνες δείχνει τον 13χρονο Mohammed Hamid Mohammed, ο οποίος τραυματίστηκε στο Tal Tamir σε αυτό που η Τουρκία ισχυρίζεται ότι είναι  «ασφαλής ζώνη».

Ενώ οι Τούρκοι συνεχίζουν να σκοτώνουν παιδάκια και αμάχους , την ίδια στιγμή φυγαδεύουν δολοφόνους του ISIS φέρνοντας τους στην  χώρα τους,  για να τους χρησιμοποιήσουν στην συνέχεια στα σχέδια τους ενδεχομένως στο Αιγαίο και την υπόλοιπη Ελλάδα. Επίσης πληροφορίες φέρουν στις καταληφθείσες περιοχές στην Βόρεια Συρία να διενεργείται ήδη εθνοκάθαρση από τους τζιχαντιστές που ξαναγεννιούνται.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close
Close